Over AEDwinkel.nl

Algemene informatie

De AEDwinkel is een initiatief van Medisol BV. Medisol BV is een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot merkonafhankelijke marktleider in de verkoop van AED's binnen Nederland. Voor het zesde achtereenvolgende jaar (2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015) is Medisol door het Financieele Dagblad ook uitgeroepen als "FD Gazelle". Hiermee behoort Medisol al 6 jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Edwin Roelse

Edwin en Pieter

Pieter Joziasse

De oprichters van Medisol, Edwin Roelse en Pieter Joziasse, hebben bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring binnen de ambulancehulpverlening. In de AEDwinkel kunt u daarom niet alleen terecht voor het kopen van de goedkoopste AED's van Nederland en België, u bent ook verzekerd van een uitstekende begeleiding en advies bij de aanschaf van een AED!


 

Waarom de AEDwinkel?

  • Door lage overheadkosten, grote inkooporders en scherpe onderhandelingen met de leveranciers zijn wij de goedkoopste aanbieder van AED's van Nederland en België.
  • Snelle levering: Meer dan 90% van alle getoonde artikelen zijn standaard uit voorraad leverbaar. Voor 15:30 besteld? Eerstvolgende werkdag in huis!
  • Wij rekenen nooit verzendkosten! Alle bestellingen, ongeacht de grootte, worden geheel gratis verzonden.
  • Verzending van pakketten gaat via UPS, het pakket wordt bij afwezigheid 3 x aangeboden. Mocht het dan nog niet gelukt zijn om het pakket af te leveren, dan kunt u zelf met UPS een aflevertijdstip bepalen!
  • Heeft u elders onverhoopt toch een lagere prijs gezien, of heeft u een offerte? Wij bieden u een betere prijs! Kijk voor meer info op de informatiepagina van onze Laagste Prijs Garantie.
  • Alle door ons geleverde AED's zijn Nederlandstalig, worden altijd geleverd met de meest recente software en vallen voor 100% onder de garantieregelingen van de fabrikanten.
  • Wij bieden alle merken aan, en kunnen u daarom voorzien van onafhankelijk advies en aanbeveling op maat.
  • Wij geven u waardevolle praktische tips die wij ervaren hebben in de ambulancepraktijk.
  • De AEDwinkel is de grootste aanbieder van AED's in Nederland, ook vele opleidingsbureaus kopen hun artikelen bij ons.
  • Wij zorgen GRATIS voor vervangende onderdelen na de inzet van uw AED.

 

Keurmerken

Omdat we betrouwbaarheid en klantenservice belangrijk vinden heeft Medisol AEDwinkel.nl onderworpen aan de strenge eisen van een Thuiswinkelwaarborg certificering. Klik op onderstaande logo's om de certificaten te kunnen zien.

thuiswinkelwaarborg ecommerceeurope
 -  -
Thuiswinkel waarborg eCommerce Europe