❤ 20 Jaar ervaring  ❤  Meer dan 40.000 AED's geleverd Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Over AEDwinkel.nl

Algemene informatie
AEDwinkel is een initiatief van Medisol BV. Medisol is een Nederlandse leverancier van AED's en gerelateerde reanimatieproducten, zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot merk onafhankelijke marktleider in de verkoop van AED's binnen Nederland. Voor het achtste achtereenvolgende jaar (sinds 2010) is Medisol door het Financieele Dagblad uitgeroepen als "FD Gazelle". Hiermee behoort Medisol al 8 jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Pieter Joziasse, directeur van Medisol, heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de ambulancehulpverlening. In de AEDwinkel kunt u daarom niet alleen terecht voor het kopen van de voordeligste AED's van Nederland, u bent ook verzekerd van een uitstekende begeleiding en advies bij de aanschaf van een AED!

Waarom de AEDwinkel?
  • Door lage overheadkosten, grote inkooporders en scherpe onderhandelingen met de leveranciers zijn wij de goedkoopste aanbieder van AED's van Nederland en België.
  • Snelle levering: Meer dan 90% van alle getoonde artikelen zijn standaard uit voorraad leverbaar. Voor 15:30 uur besteld? Eerstvolgende werkdag in huis!
  • Wij rekenen geen verzendkosten! Alle online geplaatste bestellingen, worden gratis verzonden.
  • Verzending van pakketten gaat via UPS, het pakket wordt bij afwezigheid 3 x aangeboden bij uw bedrijf. Op particuliere adressen wordt 1 afleveringpoging gedaan, indien u niet thuis bent wordt het pakket bij het dichtsbijzijnde UPS access point geleverd.
  • Heeft u elders onverhoopt toch een lagere prijs gezien, of heeft u reeds een offerte van een andere partij? Wij bieden u een betere prijs! Kijk voor meer informatie op deze pagina: Laagste Prijs Garantie.
  • Alle door ons geleverde AED's zijn Nederlandstalig, worden altijd geleverd met de meest recente software en vallen voor 100% onder de garantieregelingen van de fabrikanten.
  • Wij bieden alle merken aan en kunnen u daarom voorzien van onafhankelijk advies en aanbeveling op maat.
  • De AEDwinkel is de grootste aanbieder van AED's in Nederland, ook vele opleidingsbureaus kopen hun artikelen bij ons.


 
Keurmerken
Omdat we betrouwbaarheid en klantenservice belangrijk vinden heeft Medisol AEDwinkel.nl onderworpen aan de strenge eisen van een Thuiswinkelwaarborg certificering. Klik op onderstaand logo om het certificaat te kunnen zien.