AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart
❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 40.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten
Winkelwagen
€0,00

AED aankoophulp

Wie een AED wil kopen, ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Zeker als je dit voor het eerst gaat doen. Het aanbod is namelijk groot! Wij willen het graag makkelijker maken om tot de beste keuze te komen. Met deze aankoophulp kunt u het aanbod alvast wat verkleinen.

Alle AED’s redden levens

Er bestaan veel verschillende soorten AED’s van een groot aantal merken. Ten eerste is het goed om te weten dat alle AED’s levens redden. Ongeacht het merk of het type. Elke AED moet in de basis namelijk hetzelfde kunnen: uitleg geven over het opstarten van de reanimatie, het hartritme analyseren en op basis daarvan wel of niet een schok aanbevelen en afgeven.

Groot verschil: vol- en halfautomatische AED’s

Eén van de grootste verschillen tussen de AED’s zit hem in de volautomatische en halfautomatische AED’s. Een volautomaat zal aangeven of er een schok nodig is en zo ja, die schok zelf toedienen. Bij een halfautomaat moet er handmatig op een knop gedrukt worden om de schok toe te dienen. Beide soorten redden levens!

Welke AED moet ik kopen?

Bij het kiezen van een AED is het belangrijk om na te gaan welke specificaties er nodig zijn. Dat heeft onder andere te maken met de locatie van de AED en wie het apparaat zou kunnen gaan gebruiken. Wordt de AED in een werkplaats gehangen, dan moet deze een hogere stofbestendigheid hebben dan op een kantoor. Deze zogenaamde IP-waarde is een belangrijke factor voor het kiezen van een AED. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook letten op eigenschappen als meertaligheid, reanimatie feedback en een mogelijkheid tot ECG-weergave voor professionals.

Op onze webshop vindt u een geschikte AED voor iedere situatie. Om de keuze te vereenvoudigen, hebben we voor onderstaande gebruikersgroepen alvast een selectie gemaakt.

Of bekijk het complete aanbod.

Liever eerst nog wat oriënteren? De Medisol keuzehulpfilm geeft in 10 minuten uitleg over de belangrijkste informatie omtrent AED specificaties. Zo vindt u binnen ons ruime assortiment de AED die aansluit op uw wensen én bij uw situatie past. Handig voor het vereenvoudigen van de keuze.

Op zoek naar informatie over specifieke eigenschappen, zoals de IP-waarde, de garantietermijn of het schockprotocol? Klik op één van de iconen hieronder voor meer details.

Keuzehulp
Garantietermijn
Vocht-
Schokprotocol
Verschil
Reanimatie
Onderhoudskosten
Hardnekkige
Reanimatie

Hulp nodig bij het kiezen van een AED?

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze specialisten. AEDwinkel.nl is merkonafhankelijk, en daarom raden we niet ons eigen favoriete merk aan, maar een AED die het beste past bij uw gebruik. Neem contact op voor persoonlijk advies. Maak gebruik van de chat (rechts onder in beeld), stuur een mail naar [email protected] of bel rechtstreeks naar +31 (0) 118 - 620074.

 

 

Search engine powered by ElasticSuite