Cardiac Science AED's

Cardiac Science is een wereldwijd gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op de uitwendige diagnostiek en behandeling van hartziekten. Met bijna een eeuw aan ervaring, staat het bedrijf vandaag de dag bekend als een zeer betrouwbaar merk. Het merk biedt nog meer defibrillatoren: bijvoorbeeld de nieuwe, meertalige Powerheart G5. De AED's van Cardiac Science zijn leverbaar als half- en volautomaat. Gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit staan voorop.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Cardiac Science Powerheart® G5 AED
    €2.233,41 €2.049,00
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Wil je een AED kopen en de zekerheid hebben dat je topkwaliteit in huis haalt? Dan zit je met Cardiac Science altijd goed.

Het merk biedt nog meer defibrillatoren: bijvoorbeeld de nieuwe, meertalige Powerheart G5. De AED's van Cardiac Science zijn leverbaar als half- en volautomaat. AEDwinkel levert deze Cardiac Science G5 vol- en halfautomaat in de originele tas. Om de AED veilig op te kunnen bergen leveren wij diverse in- en outdoor kasten. Gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit staan voorop. Het zijn robuuste en betrouwbare AED’s waarmee iedere hulpverlener, leek of professional, effectief hulp kan bieden.

Cardiac Science is een zeer bekende naam in de medische wereld. Het bedrijf is onderdeel van Zoll, dat eveneens bekend is van AED’s. Zoll, en daarmee Cardiac Science, is op zijn beurt weer onderdeel van Asahi Kasei. Dit Japans klinkende bedrijf is Amerikaans en bestaat als sinds 1922. Het heeft wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers. Achter elke Cardiac Science AED gaat dan ook een hoop kennis en ervaring schuil.

Voordelen van een Cardiac Science AED

  • Voldoet aan de hoogste eisen.
  • Deze defibrillator is FDA gecertificeerd. Dit houdt in dat de G5 voldoet aan de strengste eisen binnen de medische markt.
  • Cardiac Science is een zeer betrouwbare fabrikant. Dit zie je terug in het aantal verkopen en de verschillende markten die ze bedienen. Dus dit is een enorm pluspunt. Het heeft standaard een fabrieksgarantie van 7 jaar. Vanuit Medisol is deze garantie verlengd naar 10 jaar. 
  • Altijd klaar voor gebruik; automatische zelf-test van de batterij, elektroden (op aanwezigheid en functie), elektronische circuits en software.

Een minder sterk punt is dat er geen kinderknop op zit. Wel is het mogelijk om er kinderelektroden op aan te sluiten Een ander minder sterk punt is toch de prijs. De AED is iets duurder dan de gemiddelde AED.

Voor jouw Cardiac Science AED vind je bij Medisol ook Cardiac Science batterijen en Cardiac Science elektroden