Over AEDwinkel.nl

Onafhankelijke marktleider

AEDwinkel is een initiatief van Medisol BV. Medisol is een Nederlandse leverancier van AED's en gerelateerde reanimatieproducten, zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot merk onafhankelijke marktleider in de verkoop van AED's binnen Nederland. Voor het achtste achtereenvolgende jaar (sinds 2010) is Medisol door het Financieele Dagblad uitgeroepen als "FD Gazelle". Hiermee behoort Medisol al 10 jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Pieter Joziasse, directeur van Medisol, heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de ambulancehulpverlening. In de AEDwinkel kun je daarom niet alleen terecht voor het kopen van de voordeligste AED's van Nederland, je bent ook verzekerd van een uitstekende begeleiding en advies bij de aanschaf van een AED!

Waarom kies je voor AEDwinkel.nl?

  • Door lage overheadkosten, grote inkooporders en scherpe onderhandelingen met leveranciers zijn wij de goedkoopste aanbieder van AED's in Nederland en België.
  • Snelle levering en géén verzendkosten. Alle online geplaatste bestellingen worden zo snel mogelijk en gratis verzonden.
  • Verzendingen van pakketten gaat via UPS, het pakket wordt bij afwezigheid 3x aangeboden. Mocht het dan nog niet gelukt zijn om het pakket af te leveren, dan kun je zelf met UPS een aflevertijdstip bepalen!
  • Alle door ons geleverde AED's zijn Nederlandstalig, worden altijd geleverd met de meest recente software en vallen voor 100% onder de garantieregelingen van de fabrikant.
  • Wij bieden een langere garantie. Elke AED heeft een garantie van 10 jaar!
  • Doordat wij veel verschillende merken aanbieden, voorzien we je altijd van een onafhankelijk advies en aanbeveling op maat.
  • AEDwinkel is de grootste aanbieder van AED's in Nederland, ook vele opleidingsbureau kopen hun artikelen bij ons.

Veilig winkelen

Omdat we betrouwbaarheid en klantenservice belangrijk vinden heeft Medisol AEDwinkel.nl onderworpen aan de strenge eisen van een Thuiswinkelwaarborg certificering. Bekijk het certificaat. Daarnaast zijn wij, als één van de eerste AED distributeurs in Europa, volledig ISO-13485 gecertificeerd. Dit laat zien dat Medisol alle zaken rondom kwaliteitsmanagement op orde heeft en jou, als bedrijf of particulier, de kwaliteit en zekerheid biedt die je zoekt. Gaat er dan toch nog iets mis? Dan kun je rekenen op een goede klachtopvolging.