Over AEDwinkel.nl

 

AEDwinkel.nl is een initiatief van Medisol BV. Medisol staat bekend als Nederlandse leverancier van AED’s, AED-onderdelen (batterijen en elektroden) en gerelateerde reanimatieproducten, zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Ook voor het onderhoud van je AED kun je bij het bedrijf terecht; Medisol heeft een ervaren service center. In het service center zorgen de professionals doormiddel van het uitvoeren van periodiek onderhoud voor de staat van je AED. Dankzij dit onderhoud blijft de AED altijd direct inzetbaar in noodsituaties. 

Medisol zet zich als onafhankelijke marktleider in de verkoop van AED’s in om hun doel waar te maken: “In 2030 heeft iedere wereldburger binnen 6 minuten toegang tot een AED”.  

Pieter Joziasse, CEO van Medisol, heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de ambulancehulpverlening. Dankzij zijn ervaring en het deskundige advies van onze medewerkers ben je in goede handen tijdens de aanschaf van een AED of andere reanimatieartikelen. 

Waarom kiezen voor AEDwinkel.nl?

Wat AEDwinkel.nl onderscheidt, is niet alleen de omvang van het assortiment, maar ook de goede garantie die ze bieden. Elke AED wordt geleverd met een garantieperiode van maar liefst 10 jaar

Een ander voordeel van AEDwinkel.nl is het gemak en de snelheid waarmee bestellingen worden verwerkt. Gratis en snelle verzending is de standaard, waardoor klanten zonder zorgen hun AED kunnen ontvangen en gereed kunnen maken voor gebruik.

AEDwinkel.nl streeft naar maximale klanttevredenheid door merkonafhankelijk te opereren. Met een uitgebreid assortiment in hun webshop ontvangen klanten altijd advies op maat, zodat ze de AED kunnen vinden die het beste aansluit op hun specifieke behoeften en situatie.

Wat de geleverde AED's betreft, benadrukt AEDwinkel.nl hun toewijding aan kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De apparaten zijn standaard in het Nederlands (of in een andere gewenste taalinstelling), voorzien van de nieuwste software en vallen volledig onder de garantie van de fabrikant.

Met de grootste voorraad van Europa, kan AEDwinkel.nl snel aan de vraag voldoen en klanten voorzien van de benodigde apparatuur wanneer dat het meest cruciaal is. Al met al maakt AEDwinkel.nl zich niet alleen groot door haar omvangrijke assortiment en uitstekende garantie, maar ook door haar toewijding aan het beste advies en kwaliteit in elke stap van het proces.

Veilig winkelen bij AEDwinkel.nl

Betrouwbaarheid en een uitstekende klantenservice staan hoog in het vaandel bij Medisol. Hierdoor heeft Medisol AEDwinkel.nl onderworpen aan de strenge eisen van een Thuiswinkelwaarborg certificering. Daarnaast is Medisol, als één van de eerste AED-distributeurs van Europa, volledig ISO-13485 gecertificeerd. Dit laat zien dat Medisol alle zaken rondom kwaliteitsmanagement op orde heeft en jou, als bedrijf of particulier, de kwaliteit en zekerheid biedt die je zoekt. Gaat er dan toch iets mis? Dan kun je rekenen op een goede klachtopvolging.