Philips AED Trainers

Trainen met één van de populairste defibrillatoren ter wereld? Bekijk dan ons assortiment Philips AED trainers. Dezelfde look en feel als de echte Philips AED's, maar dan veilig om de reanimatie mee te oefenen.

Soorten AED trainers van Philips

De Philips HS1 trainer is het evenbeeld van de échte Philips Heartstart HS1 AED: geschikt voor iedereen. Zeer gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in een variant met of zonder afstandsbediening.

De eveneens gebruiksvriendelijke Philips FRx AED trainer heeft een hogere stof- en waterdichtheid. Ideaal voor AED trainingen in stoffige werkplaatsen, in zwembaden of in fabrieken. Hét voordeel van de FRx trainer is de kindersleutel voor het trainen van kinderreanimatie. Geen kinderelektroden nodig!

De Philips Heartstart FR2 trainer is uitgerust met de Laerdal LINK Technology. Door deze trainer te gebruiken met de Laerdal Little Anne of Resusci Anne poppen, krijgen studenten terugkoppeling over bijvoorbeeld de juiste plaatsing van de elektroden.

De laatste AED trainer van Philips, de FR3 trainer, wordt voornamelijk ingezet bij het trainen van professionals. Deze trainer wordt zeer compleet aangeboden met vele accessoires en opties.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies.

 

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina