AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Defisign

DefiSign is een relatief nieuwe speler op de markt. DefiSign AED's worden geproduceerd door Schiller Medical, een gerenommeerd producent van medische toestellen.

DefiSign AED's groeien in populariteit door hun gebruiksvriendelijkheid. Ook de meertaligheid is een echte pre. De DefiSign LIFE Online AED’s zijn voorzien van slimme technologie voor automatische status-updates, snelle software updates en het verkrijgen van het inzetrapport.

De vriendelijk geprijsde DefiSign AED's worden geleverd met 10 jaar garantie. Hierdoor is de DefiSign AED geschikt voor iedere hulpverlener.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is het verschil tussen de DefiSign Life AED en de DefiSign Life Online AED?

Het verschil in het prijskaartje is goed te verklaren. Zoals de naam al doet vermoeden, is de DefiSign Life Online uitgerust met functionaliteiten om verbinding te maken met het LifeDataNet. Praktisch betekent dit het volgende:

  • Je krijgt direct een e-mail als de klep van de DefiSign Online AED wordt geopend.
  • Je ontvangt statusupdates van de wekelijkse zelftests per e-mail. Zo weet je precies wanneer de batterij of elektroden aan vervanging toe zullen zijn.
  • Wanneer nodig, kan het inzetrapport naar medisch personeel gestuurd worden.
  • Software updates kunnen eenvoudig en snel worden doorgevoerd. Gewoon op afstand!

De normale DefiSign Life AED heeft bovenstaande eigenschappen niet. Wel is deze net zo gebruiksvriendelijk als de Online modellen. Daarmee zijn alle DefiSign AED's heel geschikt voor alle hulpverleners, met of zonder ervaring.