DefiSign AED's

DefiSign is een erkend merk op de markt met een groeiend en divers assortiment. DefiSign AED's worden geproduceerd door Schiller Medical, een gerenommeerd producent van Medische toestellen. Dit is terug te zien in de hoge kwaliteit van de AED. 

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. DefiSign Life Online Volautomaat
    €1.808,31 €1.659,00
    Snel leverbaar, 1 tot 3 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
  2. Defisign LIFE Online AED Halfautomaat
    €1.808,31 €1.659,00
    Snel leverbaar, 1 tot 3 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

DefiSign biedt functionele producten waarmee de herkenbaarheid en toegankelijkheid van AED's wordt vergroot. De innovatieve wandkasten, wandbeugels en pictogrammen zijn de missing link tussen levensreddende apparatuur en de mensen die deze het hardst nodig hebben.  Door geavanceerde technologie en gebruiksgemak te combineren, redt DefiSign levens op cruciale momenten. Betrouwbaarheid is de kern van het merk, gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring. 

Wat is het verschil tussen de DefiSign Life AED, de DefiSign Life Online AED en de DefiSign Pocket Plus AED?

De DefiSign LIFE AED is de voordeligste AED in het assortiment en beschikbaar in half- en volautomatische versie. 
Deze AED is gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel leken als professionals. 
Deze AED is meertalig (NL/ENG/DE). Andere taalcombinaties zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden 

De DefiSign LIFE Online AED is voorzien van slimme technologie voor automatische status-updates, snelle software updates en het verkrijgen van het inzetrapport. Je krijgt direct een melding, als de klep van de DefiSign Online AED wordt geopend. Je ontvangt statusupdates van de wekelijkse zelftests per e-mail. Zo weet je precies wanneer de batterij of elektroden aan vervanging toe zullen zijn. Deze AED is beschikbaar in half- en volautomatische versie. 

De DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat is een compacte AED met veel functionaliteiten. Door het kleine formaat van de AED kan je het apparaat gemakkelijk in de inbegrepen tas vervoeren. De AED is geschikt voor zowel de onervaren als de ervaren gebruiker.  Het licht van het LCD-scherm past zich automatisch aan de omgeving. Het LCD-scherm geeft visuele instructies die de gebruiker gedurende het reanimatie proces begeleiden. Door de optionele ECG-weergave is de AED ook perfect te gebruiken door professionele hulpverleners. De ECG-weergave biedt inzicht in het hartritme tijdens en na de reanimatie.    

Met de DefiSign Pocket Plus beschik je altijd over een goedwerkende AED. Het apparaat voert vaak zelftesten uit om zo voldoende te controleren of de AED nog naar behoren functioneert. De status van de Pocket Plus kan je zien door het knipperende lampje op de aan/uit-knop.

Op de DefiSign Pocket Plus AED zit 15 maanden garantie. Omdat de DefiSign Pocket Plus geschikt is voor het professionele segment en deze vaker ingezet zal worden dan gemiddeld, raden wij sterker dan ooit aan een servicecontract voor deze AED af te sluiten. Daarom ontvang je van Medisol 10 jaar garantie met de voorwaarde dat je een zilver, goud of platinum servicecontract afsluit en deze gedurende de garantieperiode aanhoudt.

Binnen ons assortiment vind je ook elektroden en batterijen voor jouw DefiSign Pocket Plus AED.

Voor wie is de DefiSign Pocket Plus geschikt?

De DefiSign Pocket Plus kan gebruikt worden door zowel de onervaren als ervaren gebruiker. De AED is geschikt in situaties als ziekenvervoer, sportverenigingen, wandelclubs, festivals en als toevoeging van de BHV-uitrusting. Bij de AED is een praktische tas inbegrepen, zodat je hem eenvoudig en snel kunt vervoeren in deze verschillende situaties. Daarnaast heeft de Pocket Plus-AED een kinderknop, waarmee je de instellingen van de AED eenvoudig om kunt zetten in de kindermodus. Hier heb je geen kindsleutel of kinderelektroden voor nodig. Dit maakt de DefiSign Pocket Plus AED geschikt voor patiënten van alle leeftijden.

10 jaar garantie op DefiSign

Al onze DefiSign AED's zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen en componenten. Op de DefiSign Life en DefiSign Online AED ontvang je standaard 10 jaar garantie. Uniek in de AED-markt!