Heartsine AED's

Heartsine is opgericht in 1998 met het doel om draagbare defibrillatie apparatuur te produceren. Het begon met apparatuur voor de professionele markt: de Heartsine SAM-001. Daarna is het bedrijf zich vooral gaan specialiseren op de productie van AED's voor publiek gebruik. Op deze pagina vind je alle Heartsine Samaritan AED’s.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

De verschillende Heartsine Samaritan AED’s zijn erg populair. Maar waarom kiezen zoveel mensen dan voor een defibrillator van Heartsine? Dat is simpel! Een Heartsine Samaritan is erg gebruiksvriendelijk, compact en heeft een gunstige prijs. Ook in onderhoud en onderdelen is deze AED voordelig. De Heartsine Samaritan PAD kan eenvoudig worden vervoerd en past in kleine ruimtes.

Heartsine Samaritan PAD AED's

Heartsine is groot met drie AED's op de Nederlandse markt: de zogenaamde Heartsine PAD AED's. Een opvallend kenmerk van deze Heartsine AED's is dat de accu en elektroden in één cassette geïntegreerd zijn. Daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen vocht en stof.

De Samaritan PAD 350P is een halfautomatische AED en de Samaritan PAD 360P is de volautomatische uitvoering. De Samaritan PAD 500P AED onderscheidt zich door reanimatiefeedback die de kwaliteit van de hartmassage helpt verbeteren tijdens de inzet. Alle Heartsine AED's hebben 8 jaar garantie. Medisol verlengt deze garantie tot en met 10 jaar!

Heartsine biedt ook verschillende accessoires aan voor jouw AED, bijvoorbeeld een Heartsine PadPak met batterijen en elektroden in één. Ook Heartsine Samaritan AED tainers vind je in ons assortiment!

Heartsine Samaritan PAD 350P AED

De Heartsine Samaritan PAD 350P is een semi-automatische AED met een goede stof- en waterdichtheid. Deze AED begeleidt de gebruiker met duidelijke aanwijzingen. Daarnaast geeft de AED visuele hulp door middel van lampjes en pictogrammen. Voordelen van deze variant zijn de voordelige aanschafprijs en lage standby kosten, maar ook dat de AED laag is in gewicht en uitgevoerd is in een compact formaat.

Heartsine Samaritan PAD 360P AED

Op zoek naar een volautomaat AED? Dan ben je met de Heartsine Samaritan PAD 360P aan het juiste adres! De AED heeft een zeer gunstige prijs, maar is ook erg populair door het compacte formaat en lichte gewicht. De AED geeft net als de semi-automatische variant zowel gesproken als visuele instructies. De 360P heeft de hoogste stof- en waterdichtheid in de markt, namelijk IP 56.

Hearstine Samaritan PAD 500P AED

De Heartsine Samaritan Pad 500P gaat nog een stapje verder dan de bovengenoemde AED’s. Deze variant geeft namelijk naast een schok ook visuele en auditieve reanimatiefeedback! Zo kan de hulpverlener zich verbeteren door de aanwijzingen over de diepte van de borstcompressies, waardoor de overlevingskans het slachtoffer vergroot wordt. De snelheid en kracht van de reanimatie wordt via de defibrillatorelektroden gedetecteerd. De AED combineert kwalitatieve CPR en die onmisbare schok, waardoor het echt een alleskunner is.

Heartsine AED kopen

Ben je enthousiast geworden en wil je een Heartsine AED aanschaffen? Dat kan! Bij AEDwinkel.nl bieden we een groot assortiment aan Heartsine producten aan. Zo vind je altijd de AED die bij jou of jouw organisatie past. Heb je vragen, dan kan je altijd onze klantenservice contacteren voor professioneel en deskundig advies. Wil je je graag verder oriënteren, bekijk dan alle AED’s.