Reseller worden van Medisol

Samen zorgen we ervoor dat AED’s voor iedereen beschikbaar worden. Als AED marktleider van Europa met een ruim assortiment, groot warehouse en al meer dan 20 jaar ervaring in de branche, weten we de AED gebruiker op een juiste manier te ondersteunen met kennis en productadvies. We gaan te werk volgens de ISO 13485 norm en hebben hiermee een hoge standaard in kwaliteit.  

Het beschikbaar stellen van AED’s voor iedereen is een van onze hoofddoelen en daarom bieden wij een speciaal reseller pogramma aan. Dit is bedoeld voor resellers in heel Europa en telt al meer dan 1600 deelnemers.  


Reseller programma 

Als reseller van Medisol krijg je toegang tot een aparte webshop omgeving. Door in te loggen met een persoonlijke account kan je op ieder moment het huidige aanbod en prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Artikelen kun je inkopen tegen speciale prijzen die zichtbaar worden zodra je inlogt op jouw account.  

De speciale prijzen worden gehanteerd op ons aanbod van verschillende merken en typen AED’s, accessoires, kasten en oefenpoppen. Deze prijzen komen voort uit de onderhandelingen die wij met vaste fabrikanten voeren over de inkoopprijs. Op deze manier hoef jij niet iedere keer een onderhandelproces op te starten, maar hebben wij dit al voor jou gedaan.  

Naast de scherpe prijzen ontvang je beloningen voor de bestellingen die je bij Medisol online plaatst. Als reseller doe je automatisch mee aan ons online spaarsysteem: Shocks. Voor iedere Euro die jij via een online bestelling uitgeeft ontvang je één shock. Deze shocks kun je bij een volgende bestelling inzetten in ruil voor korting. 100 shocks zijn 1 Euro korting waard en hebben een geldigheidsduur van één jaar.

* Shocks kunnen tot 90% van het totale aankoopbedrag (excl. BTW) worden ingewisseld.


Voordelen  

Zodra je geselecteerd bent voor ons reseller programma krijg je gratis toegang. Als reseller van Medisol profiteer je van vele voordelen. De belangrijkste op een rij:  
 

Deelname reseller programma is gratis 

Scherpe prijzen op een ruim assortiment  

Automatisch Shocks sparen voor korting 

Zelf onderhandelen met de fabrikant is niet meer nodig 

Eigen resellerinlog webshop  

Onze webshop draagt het Thuiswinkel Waarborg 

Verkoop onder eigen bedrijfsnaam 

Drop shipment is mogelijk  

 

Deelnamecriteria aanmelding 

Om deel te nemen aan ons reseller programma moet je eerst een aanmeldproces doorlopen. Dit aanmeldproces is verplicht en geeft ons de juiste informatie om te kijken of jij aan de criteria voldoet.  


De eerste stap is het invullen van het formulier. Daarna ontvang je van ons een mail met verdere uitleg.  Zodra jij het formulier naar ons toestuurt start het aanmeldproces en zullen onze specialisten de aanvraag in behandeling nemen. Onderdelen waar naar wordt gekeken zijn onder andere:  
 

De bedrijfsgegevens kloppen en de website is online door ons te bezoeken 

Jouw verkoopkanaal is zo vormgegeven dat het duidelijk niet om een kanaal van Medisol en/of AEDwinkel.nl gaat 

De manier van verkopen voldoet aan de juiste wet- en regelgeving 

Het reseller contract is gebaseerd op de eisen uit de MDR en als reseller moet je hier aan voldoen 

Als reseller van Medisol dien je minimaal 3 orders per jaar bij ons te plaatsen.

 

Op het moment dat jij voldoet aan de voorwaarden en onze specialisten hebben jouw aanvraag goedgekeurd, dan krijg je toegang tot het reseller programma. Periodiek worden alle resellers geëvalueerd op kwaliteit. Wanneer er minder gebruik wordt gemaakt van het programma is een jaarlijkse evaluatie en discussie over de samenwerking en groei gewenst.  

 

//js-eu1.hsforms.net/forms/embed/v2.js
hbspt.forms.create({ region: "eu1", portalId: "143338799", formId: "a15b7f4a-7def-41b9-9b27-a1217d04e9b9" });