Medisol Service Center

Saving Lives is onze missie. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. In 2030 heeft iedere wereldburger binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking. Daar werken we hard aan met 20 webshops in maar liefst 16 landen. Dat maakt ons toonaangevend in Europa!

Dit doen we niet alleen met een breed en merk-onafhankelijk assortiment AED’s, maar hier werken we ook hard aan in ons Medisol Service Center. Hier staan onze professionals voor je klaar om jouw AED te onderhouden en keuren, zodat je altijd verzekerd bent van een direct inzetbare AED. 

Waarom is het onderhoud van je AED belangrijk?

Het wordt sterk aanbevolen om een AED structureel te laten onderhouden. In de praktijk blijkt regelmatig dat AED’s niet direct inzetbaar zijn. Dit komt vaak door lege batterijen, elektroden die over de houdbaarheidsdatum zijn of een storing. Een onderhoudsplan biedt hierbij uitkomst; regelmatig onderhoud door een professional zorgt ervoor dat jouw AED altijd gebruiksklaar is. 

Het Medisol Service Center biedt hierin oplossingen op maat. Je kunt kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of een doorlopend onderhoudsplan, bestaande uit bijvoorbeeld een jaarlijkse onderhoudsbeurt met keuring, een diefstalverzekering en een leen-AED. Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt kiezen wat het beste bij jou past: 

AED onderhouden –onze online portal

Zodra een onderhoudsplan is afgesloten krijg je toegang tot de Medisol Service Center portal. In deze online portal is een overzicht van al jouw onderhoudsplannen te zien. Zo is per AED inzichtelijk wat de houdbaarheidsdatum van de batterijen en elektroden is. Voor de Silver, Gold en Platinum onderhoudsplannen zijn ook de keuringsrapporten van je AED terug te vinden in de portal.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden, lees dan hier verder.

 


Vragen over het juiste onderhoudsplan voor jouw situatie? Bel ons.

In totaal zijn er vier onderhoudsplannen beschikbaar waarbij er verschillende services worden geboden. Afhankelijk van jouw situatie kies je het onderhoudsplan dat het beste hierbij aansluit. De kosten van AED onderhoud kunnen dus per situatie verschillen. Bij ieder onderhoudsplan kun je gebruikmaken van onze service portal. Behalve het onderhoudsplan Bronze, zal bij periodiek onderhoud gevraagd worden om de AED (kosteloos) naar het Medisol Service Center te verzenden. Hierbij ondersteunen we met uitleg over de ontkoppeling en opnieuw bevestigen van de AED.


Medisol Service Center – Gold (beste keuze)

Het AED-onderhoudsplan - Gold is de beste keuze als het gaat om veiligheid en zekerheid. Het ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center zorgt ervoor dat jouw AED altijd inzetbaar is. Met dit plan laat je de AED jaarlijks checken en onderhouden door onze professionals en profiteer je van doorlopende voordelen zoals een handig status overzicht in het Service Portal en een leen-AED, ook als je eigen AED weg is voor onderhoud.


Medisol Service Center – Platinum

Wil je maximaal ontzorgd worden en niet voor onverwachte kosten komen te staan? Dan is ons Platinum onderhoudscontract voor jou de beste keuze. Naast de voordelen van ons Gold onderhoudscontract profiteer je ook nog eens van het kosteloos laten vervangen van AED-accessoires.


Medisol Service Center – Silver

Verzeker jezelf van professioneel AED-onderhoud en een leen-AED als je AED onverhoopt niet werkt.  Het ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center zorgt ervoor dat je AED altijd inzetbaar is. Het Silver AED-onderhoudsplan bestaat uit een doorlopende service, een jaarlijkse AED-check en je bent tegen diefstal verzekerd. 
Wil je gebruik maken van een leen-AED tijdens het onderhoud, zodat er altijd een AED beschikbaar is op jouw locatie? Kies dan voor de optie AED-onderhoudsplan – Gold. 


Medisol Service Center – Bronze

Met het AED-onderhoudsplan – Bronze (inclusief diefstalverzekering) ben je verzekerd van een altijd werkende AED.  Wij zorgen voor automatische toezending van batterij en/of elektroden vóór de vervaldatum zodat u deze tijdig kunt vervangen en u ontvangt 10% korting op deze onderdelen. 
 
Wil je jouw AED jaarlijks laten onderhouden in ons Service Center? Kies dan voor de optie AED-onderhoudsplan – Silver. 


Eenmalig onderhoud voor jouw AED

Voor een eenmalige onderhoudsbeurt stuur je de AED naar ons ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center. Hier ben je verzekerd van specialisme en de juiste checks. De functionele test en de shock test zijn belangrijk: als er defecten naar boven komen, worden deze direct opgelost. Hiernaast bestaat de controle uit schoonmaak, software updates van de AED, dataopslag en - wanneer nodig - het vervangen van de elektroden en/of de batterij (tegen meerprijs). Na het onderhoud wordt de AED zo snel mogelijk retour gestuurd. 


Voordelen AED onderhoud via Medisol Service Center

Met onze kennis en ervaring kunnen wij je volledig ontzorgen bij het onderhoud van je AED. We hebben een hoge kwaliteitsstandaard, we werken volgens de ISO 13485 norm en met ons ruime aanbod aan onderhoudsplannen is er altijd een oplossing die bij jou past! 
 
Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op!