❤ 20 Jaar ervaring  ❤  Meer dan 40.000 AED's geleverd Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Defibtech


Defibtech
is bekend van de Lifeline AED's. Wereldwijd zijn er meer dan 150.000 toestellen verkocht. Al sinds aanzienlijke tijd worden er Defibtech Lifeline Halfautomaten en Volautomaten geproduceerd. Sinds kortere tijd is ook de Defibtech Lifeline View verkrijgbaar. Dit is een AED met scherm en extra aanwijzingen voor de gebruiker. Defibtech Lifeline AED's worden veel ingezet in gemeentelijke projecten. 

Defibtech

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Wilt u meer weten over Defibtech?

Defibtech is in 1999 opgericht door Dr. Glenn W. Laub, cardiothoracaal chirurg en professor en voorzitter van Cardiac Surgery at Drexel College of Medicin and chef kliniek bij het Hahnemann University Hospital in Philadelphia en Gintaras Vaisnys, een ingenieur die verschillende technologische bedrijven heeft opgericht. Hun visie was om hun ervaring te bundelen en een bedrijf te starten om 's werelds beste AED's te gaan produceren. Om dit te realiseren heeft men zich exclusief op de productie van AED's gericht.

In 2003 werd de Defibtech AED geïntroduceerd. Een betrouwbare en kwalitatief goed apparaat met een zeer competitieve prijs. Defibtech AED's worden in de US geproduceerd in state-of-the-art gecertificeerde fabrieken.

Defibtech AED's

De Defibtech Lifeline AED (semi automaat) is één van de meest verkochte AED’s in Nederland. De Lifeline AED is betrouwbaar, op een simpele manier uit te lezen en door duidelijke instructies en grote bedieningsknoppen zeer overzichtelijk. De semi automaat is voorzien van een robuuste behuizing en is stofdicht en spatwaterbestendig. 

Naast de populaire Lifeline (semi automaat) is er de Defibtech Lifeline VIEW. Deze AED is Nederlandstalig en direct gebruiksklaar. Het is de eerste AED die beschikt over een fullcolour display. Deze geeft middels videobegeleiding, naast de gesproken instructie, stap-voor-stap aan hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren. De Defibtech Lifeline View geeft in tegenstelling tot andere AED’s met een duidelijk signaal de status van de AED, elektroden en accu aan.

Klik hier voor alle accessoires van de Defibtech