Defibtech AED's

Defibtech is bekend van de Lifeline AED's. Wereldwijd zijn er meer dan 150.000 toestellen verkocht! De Defibtech Lifeline AED is een gerenommeerd apparaat dat uitblinkt in gebruiksgemak. De Lifeline AED's zijn beschikbaar als halfautomaat en volautomaat. De Defibtech Lifeline View is uitgerust met een scherm en extra aanwijzingen voor de gebruiker. De robuuste Defibtech AED's worden veel ingezet in gemeentelijke projecten zoals de AED bij het buurthuis of de sporthal. Met een Defibtech AED kies je voor een apparaat met no-nonsense bediening, een lange standby-duur én 10 jaar garantie.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

De Defibtech AED’s die bij Medisol aangeboden wordt, is bekend van de Lifeline AED's. Defibtech is van origine een Amerikaans bedrijf dat, door middel van importeurs, over de hele wereld actief is. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat zij één van het beste verkochte merk zijn. Daarnaast hebben zij tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen.

Deze AED heeft zich inmiddels al heel vaak bewezen en is uiterst gebruiksvriendelijk. De Lifeline ‘second generation’ is geschikt voor onervaren gebruikers. De robuuste Defibtech AED's worden veel ingezet in gemeentelijke projecten zoals de AED bij het buurthuis of de sporthal.

Wanneer iedere seconde telt, wil je de AED snel en met vertrouwen kunnen gebruiken. Het apparaat is aan de achterzijde voorzien van eenvoudig te bereiken elektroden. Het openen van klepjes of schuifjes is niet noodzakelijk. Het apparaat is spatwaterbestendig en stofdicht (IP54). Daarbij doorstaat deze AED een valtest vanaf een meter op iedere hoek en rand.  

Defibtech AED heeft drie modellen Lifeline AED’s op de markt: de Defibtech Lifeline Halfautomaat, de Defibtech Lifeline Volautomaat en de Defibtech Lifeline View met LCD-scherm (met extra aanwijzingen voor de hulpverlener).

Het grootste verschil in een half- en volautomatische AED is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Ongeacht wat jouw keuze is, wij adviseren altijd een cursus te volgen, zodat je weet hoe je de AED bij een hartstilstand moet gebruiken.

Met een Defibtech AED kies je voor een apparaat met no-nonsense bediening, een lange standby-duur én 10 jaar garantie.

De Defibtech Lifeline ca. 5 jaars batterij is de ideale batterij ter vervanging van de oorspronkelijk meegeleverde 7-jaars batterij. Door de verkorte levensduur van de batterij wordt de restcapaciteit van de batterij na 10 jaar levensduur van de AED verkleind.