10 Jaar AED Garantie

Veel fabrikanten geven slechts een aantal jaar garantie op hun AED’s (automatische externe defibrillatoren). Bij Medisol vinden we dat je erop moet kunnen vertrouwen dat je AED altijd naar behoren functioneert, want levens redden is onze missie! Daarom krijg je bij Medisol standaard 10 jaar garantie op je AED*.

Hoe krijg ik 10 jaar garantie op mijn AED aangekocht bij Medisol?

Wij begrijpen dat je graag wilt genieten van 10 jaar zorgeloze garantie op je AED! Maar hoe krijg je dat? Dat is heel simpel. Koop een AED bij Medisol | AEDwinkel.nl en je krijgt automatisch 10 jaar garantie op jouw toestel*. Bij deze garantie gaan wij uit van de fabrieksgarantie, waarbij we per fabrikant de richtlijnen volgen van hun specifieke garantievoorwaarden per toestel.


Voorbeeld: Je koopt een Philips Heartstart HS1 AED bij Medisol | AEDwinkel.nl. Je krijgt dan 8 jaar fabrieksgarantie van Philips en een extra garantieperiode van 2 jaar van Medisol. In deze extra garantieperiode van 2 jaar volgen wij de garantievoorwaarden van Philips voor de Heartstart HS1 AED. Is jouw AED in deze extra garantieperiode van 2 jaar defect, dan krijg je van Medisol een vervangende AED die soortgelijk is aan de Philips Heartstart HS1 AED. Door onze Medisol garantieregeling heb je in plaats van 8 jaar garantie in totaal 10 jaar garantie op jouw Philips Heartstart HS1 AED.


De regeling voor standaard 10 jaar garantie op AED’s bij Medisol is per 01-07-2020 in werking getreden. Alleen toestellen die ná deze datum aangeschaft worden, genieten de nieuwe garantievoorwaarden.

Vervangende AED tijdens defect of storing

Wordt in de garantievoorwaarden aangegeven dat je een vervangend AED toestel krijgt bij een defect of storing? Dan krijg je tijdens je extra garantieperiode van Medisol een soortgelijk, vervangend AED toestel. Dit kan ook een ander type AED zijn, bijvoorbeeld van een ander merk. In ieder geval zorgen we ervoor dat je 10 jaar lang een betrouwbare en functionerende AED ter beschikking hebt.

*10 jaar garantie op de DefiSign Pocket Plus AED

De DefiSign Pocket Plus AED is sinds 2023 op de markt. Het is een innovatieve AED met hoogwaardige specificaties geschikt het hogere, professionele segment. Hierdoor wordt de DefiSign Pocket Plus vaker ingezet dan gemiddeld, waardoor wij regelmatig onderhoud sterker dan ooit aanraden. Daarom geeft Medisol op de DefiSign Pocket Plus AED 10 jaar garantie met de voorwaarde dat je een Zilver, Goud of Platinum servicecontract afsluit bij Medisol, deze gedurende de garantieperiode aanhoudt en geen controlemoment mist. Dit geldt voor alle versies van de DefiSign Pocket Plus AED, zowel halfautomaat als volautomaat en met en zonder ECG-weergave. Zonder Zilver, Goud of Platinum servicecontract heb je 15 maanden garantie (of 2 jaar wettelijke garantie voor particulieren) op de DefiSign Pocket Plus AED’s. Voor al onze andere AED’s is het niet nodig een servicecontract af te sluiten alvorens gebruik te kunnen maken van de 10 jaar garantie, maar dit raden we wel sterk aan om altijd een werkend AED toestel te kunnen garanderen.

Vragen over 10 jaar garantie op je AED bij Medisol?

Heb je vragen of wil je meer uitleg over de regeling voor 10 jaar garantie van Medisol? Of wil je weten wat de garantievoorwaarden zijn van jouw AED? Neem dan contact op met onze AED experts via  +31 (0) 118 - 620074 of [email protected].