Philips Elektroden

Elektroden voor de Philips Heartstart AED's. Philips heeft momenteel diverse AED defibrillatie elektroden op de markt voor hun AED modellen. Het meest gangbaar is de Philips Heartstart HS1. Dit toestel werkt met elektrodencassettes voor volwassenen en voor kinderen. Een andere AED van Philips die veel gebruikt wordt is de FRx. Deze heeft één elektrodenset die zowel voor de volwassenpatiënt, als voor kinderen kan worden gebruikt. Er is enkel een kindersleutel nodig om dit te laten werken. De FRx maakt gebruik van Smart Pads. Tot slot zijn er de minder gebruikelijke types FR2 en FR3. Wilt u zeker weten dat uw elektrodenset past? Kies dan uw AED type in de linkerkolom. 

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
 1. Philips Heartstart FR3 kindersleutel
  €152,06 €139,50
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 2. Philips Heartstart FRx Baby- /kindsleutel
  €130,26 €119,50
  Op voorraad, direct leverbaar
 3. Philips Heartstart HS1 elektroden
  €69,22 €63,50
  Snel leverbaar, 1 tot 2 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina