ZOLL AED's

ZOLL AED’s zijn erg populair. Het zijn betrouwbare apparaten die voorzien zijn van de beste technieken. Zo geeft een ZOLL AED een erg goede hartanalyse. De AED’s geven daarnaast geavanceerde reanimatiefeedback. Je vindt alle ZOLL defibrillators uit ons assortiment op deze pagina.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

Dokter Paul Zoll is de oprichter van ZOLL Medical. Hij slaagde er als eerste arts ter wereld in om door middel van een schok het hartritme weer in gang te krijgen na een hartstilstand. Hij hield zich bezig met het ontwikkelen van deze techniek. Hierdoor kon hij in 2001 de allereerste ZOLL Automatische Externe Defibrillator op de markt brengen.

Zoll AED kopen? Bekijk hier alle Zoll AED's

Officieel Europees distributeur van ZOLL AED's!

Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat wij Officieel Europees Distributeur zijn van ZOLL. Een wereldprimeur! Nooit eerder heeft een fabrikant een onafhankelijke AED-leverancier benoemd tot Europees distributeur. Eerlijke concurrentie, transparante prijzen en keuzevrijheid voor de consument. Dat leidt naar meer snel toegankelijke AED’s voor het grote publiek. Want daar gaat het om. Levens redden!

ZOLL AED's zijn geschikt voor iedereen

ZOLL is erin geslaagd om een AED te ontwikkelen die in de smaak valt bij het grote publiek: 'leken' én medische professionals. De welbekende, gele ZOLL AED's zijn eenvoudig in gebruik. De populaire ZOLL AED Plus serie en ZOLL AED 3 serie bieden reanimatiefeedback om de hulpverlener optimaal te ondersteunen. Beide series zijn leverbaar als semi- en volautomaat en zijn daarmee geschikt voor vele doelgroepen. De ZOLL AED Pro is er speciaal voor de professionele hulpverlener. Wij leveren alle ZOLL AED's met 10 jaar garantie! 

Wij lichten de verschillende ZOLL defibrillators handig voor je uit:

ZOLL AED Plus Halfautomaat en Volautomaat

De ZOLL AED Plus is een populaire defibrillator van het merk. Het robuuste design zorgt ervoor dat het apparaat goed bestand is tegen water en stof. Met gesproken instructies, een tekstscherm en pictogrammen wordt de hulpverlener met de ZOLL AED Plus stap voor stop door het reanimatieproces begeleid. Dit maakt de AED Plus een zeer gebruiksvriendelijke AED.

Een ZOLL AED Plus kopen? Zowel de ZOLL AED Plus volautomaat als de ZOLL AED Plus halfautomaat kan je aanschaffen via AEDwinkel.nl.

ZOLL AED 3 Halfautomaat en Volautomaat

De ZOLL AED 3 is de nieuwste AED van het merk op de markt. Het is net als zijn voorganger, de AED Plus, een erg gebruiksvriendelijke AED. Deze defibrillator heeft weinig tot geen onderhoud nodig door de PlusTrac technologie, waarmee gegevens via WiFi naar een cloud worden gestuurd. Bij een storing of defect wordt dit direct naar jou gecommuniceerd.

ZOLL AED Pro

De ZOLL AED Pro is geschikt voor Advanced Life Support én Basic Life Support. Door middel van een patiëntenkabel kan de hulpverlener het ECG van de patiënt bewaken met een LCD beeldscherm. Deze AED van Zoll heeft een manuele en automatische modus. Het is een robuuste en duurzame AED met een rubberen behuizing. Deze AED doorstond zelfs een 1,5 meter “drop” test!

ZOLL AED kopen

Wil je een ZOLL AED kopen? Bij AEDwinkel.nl koop je een ZOLL AED met snelle levertijd (wanneer deze op voorraad is). Nog een voordeel van het aanschaffen van een ZOLL defibrillator via AEDwinkel.nl is dat je bij ons altijd tot en met 10 jaar garantie krijgt op je AED. Heb je nog vragen over een ZOLL AED of het aanschaffen ervan? Neem dan contact op met onze professionele klantenservice! Door meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s kunnen we je altijd voorzien van het beste advies. Naast een AED van ZOLL vind je in ons assortiment ook verschillende ZOLL AED toebehoren, zoals batterijen en elektroden. Ook vind je bij AEDwinkel.nl verschillende buitenkasten en binnenkasten van de beste kwaliteit om jouw AED veilig in op te bergen.