AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart
❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 40.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten
Winkelwagen
€0,00

AED's voor sportclubs

Wist je dat er per week ongeveer driehonderd Nederlanders buiten het ziekenhuis door een hartstilstand worden getroffen? Dit kan dus ook tijdens het sporten gebeuren vanwege hartaandoeningen die tot uiting komen tijdens inspanning. Hoe sneller de reanimatie wordt opgestart en hoe sneller er een AED wordt aangesloten, hoe groter de overlevingskans.

Geschikte AED's voor sportverenigingen

Welke AED het meest geschikt is, verschilt per situatie. Een AED voor een sportvereniging moet gebruiksvriendelijk en stof- en waterbestendig zijn (hoge IP-waarde). Hij moet  wel tegen een stootje kunnen. Bij voorkeur past de AED in een bijpassende draagtas die je snel mee kunt pakken.

Hieronder vind je een selectie van geschikte AED's voor omgevingen waar gesport wordt. Denk aan sportclubs, sportscholen, zwembaden, sportkantines, verenigingsgebouwen en andere sportaccommodaties. Snel inzetbaar, makkelijk te bedienen, robuust, opvallend en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wie mag deze AED op de sportclub gebruiken?

De AED's hieronder zijn semi-automatisch. Dat wil zeggen dat de schok handmatig, met één druk op de knop, wordt afgegeven. Semi-automatische AED's zijn geschikt voor professionals én non-professionals. Voor coaches en sporters, voor opgeleide EHBO'ers en BHV'ers én voor supporters langs de lijn.

Een AED geeft altijd instructie over de handelingen bij een reanimatie. Sluit altijd een AED aan en start de reanimatie: iets doen is beter dan niets doen.

Advies op maat

Hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op. Door ons ruime aanbod van alle merken kunnen wij je voorzien van onafhankelijk en persoonlijk advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina