AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Beademingsmaskers

Met een beademingsmasker voorkom je direct mond-op-mond of mond-op-neus contact met het slachtoffer. Het beademingsmasker of beademingsdoekje wordt over de mond en neus van het slachtoffer geplaatst en de beademingen gaan door een ventiel heen. Een handig hulpmiddel om hygiënisch mond-op-mond beademing toe te passen!

Hieronder vind je een groot aanbod beademingsmaskers van de merken Ambu, Laerdal en DefiSign. Er zijn zowel wegwerp als herbruikbare beademingsmaskers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waar bewaar je een beademingsmasker?

Een beademingsmasker bewaar je het beste in de buurt van een AED. Je kan hem naast de AED leggen of in de kast bij de AED plaatsen. Ook zijn er beademingsmaskers als sleutelhanger beschikbaar, zodat je er altijd eentje bij je hebt. Zo voer je tijdens het reanimeren altijd een hygiënische beademing uit met een beademingsmasker! 

Welke beademingsmaskers zijn er?

Er zijn verschillende soorten beademingsmaskers die je kan aanschaffen om veilig en hygiënisch te kunnen reanimeren. Zo zijn er beademingsmaskers die je aan je broekriem kan bevestigen of beademingsmaskers als sleutelhanger op de markt - de Kiss of Life sleutelhanger - zodat je altijd een beademingsmasker bij je kan dragen. Daarnaast kan je een beademingsmasker in een case aanschaffen.

Beademingsmasker en andere reanimatie toebehoren bij AEDwinkel.nl

Wil je een beademingsmasker kopen? Of ben je op zoek naar andere reanimatie/AED toebehoren? Deze vind je allemaal bij AEDwinkel.nl! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om reanimatie toebehoren. Zo voorzien we jou altijd van het juiste advies. Contacteer dus zeker onze professionele klantenservice bij vragen.