AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

AED Elektroden

Met ons ruime aanbod AED's van alle merken, bieden wij ook de benodigde elektroden. Zorg ervoor dat de elektroden zijn vervangen vóór het verstrijken van de houdbaarheidsdatum! De meeste elektroden hebben een houdbaarheid van ca. 1,5 - 2 jaar.

De juiste elektroden voor iedere AED

In ons assortiment vind je AED elektroden voor volwassenen, kinderelektroden en kindersleutels. Iedere AED fabrikant gebruikt een eigen stekker om de elektroden in de AED te bevestigen. Daarom is het belangrijk om het juiste merk en model van de AED te weten. Het merk en model van de AED kun je op de achterzijde van het toestel vinden. Verfijn de zoekopdracht, bijvoorbeeld door te zoeken op fabrikant, in de linker kolom 'shoppen op'.

De meeste AED elektroden zijn uit voorraad leverbaar. Omdat de elektroden zo kort mogelijk bij ons op de plank blijven liggen, ontvang je de elektroden met de langst mogelijke houdbaarheid!

Tonen als Foto-tabel Lijst

49 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

AED elektroden zorgen voor de hartritmeanalyse en de schokafgifte. Binnen ons assortiment vind je elektroden voor verschillende type AED's, bijvoorbeeld Philips Heartstart HS1 elektroden en Defibtech Lifeline elektroden.

Plaatsing elektroden AED

Voor een optimale werking is het belangrijk om de elektroden goed te plaatsen. Een AED heeft 2 elektroden, welke je aanbrengt op de borstkas van het slachtoffer. Bij een volwassene plaats je de ene elektrode rechts op de borst tussen het sleutelbeen en de tepel. De andere elektrode plaats je op de linkerkant onder de borst ter hoogte van de ribben. Lees meer over hoe je de AED elektroden moet plaatsen bij volwassen patiënten.

Kinderelektroden voor de AED

Sommige AED's zijn uitgerust met een kinderknop, maar de meeste AED's hebben kinderelektroden nodig. Kinderelektroden zijn kleiner van formaat en passen hierdoor beter op het lichaam van een kind. Ook zorgen zij ervoor dat de schokafgifte aangepast wordt. Met behulp van kinderelektroden kan een AED op de juiste manier worden ingezet voor kinderreanimatie. Sommige AED's werken met een kindersleutel. Gebruik de filteroptie voor een overzicht van alle kinderelektroden en -sleutels.

Lees meer over de werking van kinderelektroden.