AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart
❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 40.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten
Winkelwagen
€0,00

AED Elektroden

Met ons ruime aanbod AED's van alle merken, bieden wij ook de benodigde elektroden. Hier vindt u alle AED elektroden voor volwassenen en kinderen.

De juiste elektroden voor iedere AED

Iedere AED fabrikant gebruikt een eigen stekker om de elektroden in de AED te bevestigen. Daarom is het belangrijk dat u het juiste merk en model van de AED weet. Het merk en model van de AED kunt u op de achterzijde van het toestel vinden. Verfijn uw zoekopdracht, bijvoorbeeld door te zoeken op fabrikant, in de linker kolom 'shoppen op'.

Kinderelektroden voor de AED

Sommige AED's zijn uitgerust met een kinderknop, maar de meeste AED's hebben kinderelektroden nodig. Kinderelektroden zijn kleiner van formaat en passen hierdoor beter op het lichaam van een kind. Ook zorgen zij ervoor dat de schokafgifte aangepast wordt. Met behulp van kinderelektroden kan een AED op de juiste manier worden ingezet voor kinderreanimatie. Sommige AED's werken met een kindersleutel. Gebruik de filteroptie voor een overzicht van alle kinderelektroden en -sleutels.

De meeste AED elektroden zijn uit voorraad leverbaar. Omdat de elektroden zo kort mogelijk bij ons op de plank blijven liggen, krijgt u elektroden met de langst mogelijke houdbaarheid!

Tonen als Foto-tabel Lijst

48 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina