ZOLL Elektroden

ZOLL heeft veel keuze voor AED elektroden. Bekijk hier de pads voor de ZOLL AED Plus, AED Pro en AED 3. Lees hieronder meer informatie over de verschillende pads, of maak gebruik van de filteropties in het menu links om het geschikte product te vinden.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

Uitleg verschillende soorten Zoll elektroden

Zoll CPR-D padz

Deze elektroden voor volwassenen bestaan uit één stuk voor een eenvoudige plaatsing op de borstkas. Deze elektroden zijn voorzien van een sensor die de diepte van de borstcompressie meet. De AED geeft hierover informatie en aanwijzingen tijdens de reanimatie. De CPR-D elektroden zijn de meest gebruikte elektroden voor ZOLL AED's vanwege de sensor en de zeer lange houdbaarheid.

Zoll CPR Uni padz

Deze elektroden bestaan ook uit één stuk en hebben een geïntegreerde feedbacksensor. De CPR Uni padz zijn geschikt voor het reanimeren van volwassenen én kinderen.

Zoll Stat-padz II

De Stat Padz II worden ook veel gebruikt. Dit is een goedkopere elektrodenset waarbij de sensor niet is geïntegreerd. U kunt dan geen gebruik maken van de feedback en de houdbaarheid is korter. 

Zoll CPR Stat padz

Wilt u losse plakkers mét de sensor? Dan zijn de CPR Stat Padz geschikt. De Stat Padz zijn voor veel AED gebruikers herkenbaar omdat het twee losse plakkers zijn.

ZOLL kinderelektroden

Speciaal bedoeld voor reanimatie bij slachtoffers tot 8 jaar (ca. 25 kg). Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast naar het kleinere lichaam voor betere therapie. Als de AED in een omgeving geplaatst wordt waarbij veel kinderen aanwezig zijn dan is het advies om kinderelektroden bij de AED te bewaren.