ISO 13485 gecertificeerd

Wij zijn officieel een ISO 13485 gecertificeerd bedrijf!

Medisol kan met trots zeggen dat wij ISO 13485 gecertificeerd zijn! Het ISO 13485 certificaat is speciaal ontworpen voor organisaties binnen de medische hulpmiddelensector. Het internationaal erkende certificaat is een norm waaraan fabrikanten, leveranciers en distributeurs binnen de medische industrie kunnen voldoen, om zo aan te tonen dat zij de wettelijke eisen naleven. Met deze certificering tonen wij als één van de eerste AED distributeurs aan dat wij consistent voldoen aan de wettelijke eisen van de industrie zowel als de eisen van de klant.

Maar! Wat betekent dit voor jou als klant of reseller?

En wat kun je verwachten nu wij ISO gecertificeerd zijn? Vind alle informatie omtrent de ISO 13485 certificering op deze pagina!

“We hopen dat dit certificaat het belang van kwaliteit en zekerheid van onze producten en diensten zal aantonen. Medisol wil het beste voor haar klanten, steeds om dichterbij te komen bij ons doel – in 2030 heeft iedereen binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.“

Oprichter en CEO Pieter Joziasse

Betrouwbaar en professioneel

Aangesloten bij een gerenommeerde partij

Met het ISO 13485 certificaat laat Medisol de professionaliteit van de organisatie zien. Leveranciers, resellers en eind-klanten werken dus samen met een bedrijf waarbij de wetgeving en verplichtingen in de markt worden nageleefd.

Daarbij is de certificering een bewijs van betrouwbaarheid. Het laat zien dat Medisol zich inzet, en in staat is om ontwerp-, productie-, test- en verkoopdiensten te leveren die consequent voldoen aan de behoeften van de klant en aan de wettelijke voorschriften.

Kwaliteit en zekerheid

Onmisbaar in de medische sector

Medisol beseft maar al te goed dat kwaliteit en zekerheid onmisbaar zijn in de medische sector. Onze producten kunnen immers het verschil tussen leven en dood maken.

Hoe heeft het ISO certificaat hier aan bijgedragen?

Door middel van de certificering heeft Medisol verbeterpunten in de managementprocessen kunnen identificeren en doorvoeren. Dit zorgt ervoor dat ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem internationaal erkend wordt. Daarnaast helpt de certificering ook met het behouden van de kwaliteit in de hele waardeketen.

Kortom, met het ISO 13485 certificaat bevestigt Medisol dat de zaken rondom kwaliteitsmanagement op de correcte manier zijn ingericht en worden beheerst. Hiermee garandeert Medisol jou als bedrijf of particulier van de vereiste kwaliteit en zekerheid. Gebeurt het toch nog dat er iets mis gaat? Dan garanderen wij jou altijd van een goede klachtopvolging.

Innovatie

We’re on top of the game

De ontwikkelingen en toenemende mogelijkheden binnen de medische sector maakt dat levens redden steeds toegankelijker wordt. Daarom blijft Medisol on top of the game. Met het ISO 13485 certificaat, toont Medisol aan dat het bedrijf op de hoogte is van de kwaliteitsstandaard van medische hulpmiddelen en gerelateerde diensten – om zo te voldoen aan de Medical Devices Regulation (MDR). Meer weten over de invoering van de MDR binnen Europa?

Klik hier en ga naar de pagina.

Levens redden is onze missie

Steeds een stap dichterbij

Medisol levert producten die levens kunnen redden. Dat kan natuurlijk niet zonder mensen die in een noodsituatie starten met handelen. Het begint bij de AED’s die wij aanbieden: die voldoen aan alle protocollen en regels binnen de medische sector. Samen met onze klanten willen we ervoor zorgen dat AED’s overal binnen handbereik zijn. In 2030 heeft iedereen binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking. Alleen dan kunnen wij samen onze missie volbrengen – Saving Lives.

Goed om te weten

Wij nemen al jouw zorg uit handen

Kwaliteit en zekerheid staan bij ons voorop, daarom geeft Medisol bij iedere AED 10 jaar garantie. Zo ben je extra verzekerd van een altijd werkende AED. Daarom koop je een AED bij AEDwinkel.nl!

Medisol staat altijd voor je klaar!

Heb je vragen na het lezen van deze informatie, of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met onze specialisten!

Nieuwsgierig naar het ISO 13485 certificaat?

Download het hier.