Mindray AED's

De Mindray AED’s uit de BeneHeart C1A series zijn ontzettend veelzijdig en toch vriendelijk geprijsd. Wij bieden de zowel de volautomatische als de semi-automatische Mindray BeneHeart C1A aan; je kan ze vinden op deze pagina!

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
 1. Mindray C2 AED Volautomaat
  €1.929,95 €1.595,00
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 2. Mindray C2 AED Halfautomaat
  €1.929,95 €1.595,00
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Mindray is opgericht in 1991 en heeft zo al jarenlang ervaring als het gaat om medische technologieën. Het merk positioneert zich als echte professional op gebied van AED’s (zowel semi- als volledig geautomatiseerde apparaten). Mindray is een Chinese firma, maar de AED’s worden al jaren in Nederlandse ziekenhuizen gebruikt. Tijdens het ontwikkelen van de BeneHeart AED’s deed Mindray inspiratie op uit bestaande AED apparaten, maar heeft hier veel handige en kwalitatieve extra’s aan toegevoegd om het gebruiksgemak en de effectiviteit van de apparaten te vergroten.

Mindray BeneHeart C1 AED

Dankzij de slimme ResQNavi technologie zijn deze Mindray AED’s geschikt voor iedere hulpverlener: ervaren én onervaren. Wanneer nodig, zal deze technologie de begeleiding automatisch intensiveren. Bovendien zijn de Mindray BeneHeart C1A AED’s voorzien van een kindmodus. Zo kun je met één druk op de knop switchen naar kinderreanimatie, wat aparte kinderelektroden overbodig maakt. Dankzij de taalwisseltoets kun je ook eenvoudig van taal wisselen. Met een IP-waarde van 55 behoren deze AED’s van het merk Mindray tot de categorie met de beste stof- en waterbestendigheid van de markt. De Mindray BeneHeart C1A is beschikbaar als volautomaat en halfautomaat.

Energieniveau van de Mindray AED’s

Door de kindermodus op de AED kan het energieniveau van het apparaat aangepast worden. Bij een volwassene wordt een energieniveau van 100 tot 360 J gebruikt, terwijl voor kinderen 10 tot 100 J geldt. Met één druk op de knop zet je het energieniveau van de defibrillator om, waardoor hij op de juiste manier kan worden gebruikt.

Onderdelen voor de Mindray AED’s

Bij AEDwinkel.nl bieden we naast AED’s van Mindray ook accessoires aan, zoals elektroden en batterijen. Dit zijn vervangbare onderdelen van de Mindray AED’s. De batterij in jouw Mindray gaat zo’n 4 jaar mee en is niet oplaadbaar. Ook vind je op onze website verschillende wandbeugels en binnen- en buitenkasten voor jouw Mindray defibrillator.

De Mindray BeneHeart updaten

Wil je de gegevens van jouw BeneHeart AED uitlezen of updaten? Dat kan met de aansluiting waar je een USB-stick op aan kan sluiten. Zo kunnen gegevens uitgelezen worden, maar in de toekomst ook updates door worden uitgevoerd.

Mindray AED voordelen

Een AED van Mindray heeft veel voordelen! Wij sommen ze gemakkelijk voor jou op:

 • Betrouwbaar;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • Hoge stof- en waterbestendigheid met IP 55;
 • Duurzaam;
 • Laag in onderhoud;
 • Preconnected elektroden;
 • Je hebt geen aparte kinderelektroden nodig door de kindermodus.

Mindray AED’s kopen

Ben je enthousiast over een Mindray BeneHeart C1A AED en zou je er graag een aanschaffen? Dat kan! Bij AEDwinkel.nl vind je Mindray AED’s in het assortiment. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s en accessoires, waardoor je altijd bij ons terecht kunt voor deskundig advies. Alle AED’s zijn scherp geprijsd en kunnen bij voorraad gratis en snel geleverd worden. Wij bieden je naast de (fabrieks)garantie ook tot en met 10 jaar garantie op jouw AED.