Reanimatiepoppen

Hier vind je reanimatiepoppen van vooraanstaande merken, zoals Laerdal, Brayden en Ambu. Verfijn je selectie in de linker kolom: bijvoorbeeld door te zoeken op een reanimatiepop met de afmetingen van een kind of volwassene.

Producten - van
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
 1. Brayden Basic reanimatiepop
  €235,95 €195,00
  Op voorraad, direct leverbaar
 2. Laerdal Choking Charlie
  €1.148,29 €949,00
  Snel leverbaar, 1 tot 3 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 3. Life/Form Fat Old Fred
  €543,29 €449,00
  Verwachte levertijd, 1 maand Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Reanimatiepop kopen?

Wil je een reanimatiepop kopen? Bij AEDwinkel.nl bieden we je een brede selectie aan reanimatiepoppen en accessoires. Bij vragen kan je altijd onze professionele klantenservice contacteren. We hebben als AEDwinkel.nl meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om artikelen voor reanimatietraining. Zo weet je zeker dat je voorzien wordt van het beste advies! Daarnaast geniet je bij ons van snelle levering (bij voorraad van het product) én scherpe prijzen.