AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Ambu

AMBU heeft een breed scala aan reanimatiepoppen en andere reanimatie gerelateerde producten. De producten zijn verdeeld in verschillende categorieën, het assortiment bestaat o.a. uit gelaatsmaskers, beademingsmaskers – en ballonen, luchtzakjes en halskragen.

Ruim aanbod Ambu reanimatiepoppen

De AMBU Man I is een levensechte volwassen oefenpop welke is voorzien van alle kenmerken voor het oefenen van moderne reanimatietechnieken. De AMBU Man I beschikt over een gepatenteerd hygiënisch systeem, alle cursisten krijgen hierbij een eigen gelaatsmasker en luchtzakje. De AMBU Man I modellen zijn ook voorzien met een mechanische controle-instrument. Dit instrument toont een groot aantal resultaten van de reanimatie.

De AMBU Man W heeft dezelfde eigenschappen als de AMBU Man I maar is voorzien van Wireless. De AMBU Man W kan dus gebruikt worden zonder kabels en draden, zodat de training op een realistische plaats gehouden kan worden, weg van computers en andere elektrische apparaten. Dit zorgt voor een grotere vrijheid tijdens de training doordat er geen kabels of draden rondslingeren.

Naast de volwassen reanimatiepoppen heeft AMBU ook de AMBU Baby en AMBU Junior in het assortiment. De AMBU Baby en Junior maken het mogelijk om op een realistische manier de reanimatietechnieken op een baby of kind eigen te maken.

Hulp nodig?

Weet je nog niet helemaal zeker welke Ambu reanimatiepop de beste keuze is voor jouw situatie? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina