CardiAid Batterijen

CardiAid batterijen koop je nu eenvoudig en snel bij Medisol. Ons aanbod aan batterijen voor de CardiAid AED met bijbehorende levertijd vind je overzichtelijk op deze pagina. 

product
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. CardiAid CT0207 Batterij
    €143,99 €119,00
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Bij Medisol hebben we de batterij voor de CardiAid CT0207 AED in het assortiment. Deze batterij heeft een levensduur van ongeveer 2 jaar (stand-by) en is bestand tegen zo'n 210 schokken/20 uur continue gebruik. 

CardiAid is een erg toegankelijk AED-merk. Het doel van het merk is om overal defibrillatie mogelijk te maken wanneer dit nodig is. Dit door gebruiksvriendelijke en voordelige producten aan te bieden. De accessoires van het merk shop je bij Medisol. In ons assortiment vind je namelijk ook CardiAid elektroden voor de CT0207 AED. 

Heb je vragen over batterijen van CardiAid? Aarzel dan niet om één van onze AED-specialisten te contacteren. Zij staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies over de producten van CardiAid.