AED’s voor VvE’s

Het aanschaffen van een AED voor de hele VvE is voordeliger én veiliger dan een losse AED in een woning. Bovendien zorgt één centrale AED voor meer bewustzijn dat dit apparaat beschikbaar is in geval van nood. Onderstaande AED’s zijn eenvoudig in gebruik, laag in onderhoud én hebben 10 jaar garantie.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Physio Control Lifepak CR2 USB Halfautomaat AED NL
    €2.124,41 €1.949,00
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Veelgestelde vragen rondom AED's voor VvE's

Kiezen we voor een halfautomatische of volautomatische AED?

De keuze is afhankelijk van de gebruiker. Probeer te bedenken wie de AED in geval van nood gaat gebruiken. Bij een AED voor VvE's zal het vooral om bewoners gaan en dit zijn onervaren hulpbieders. Voor een Vereniging van Eigenaren adviseren we daarom een volautomatische AED. Lees meer over het verschil tussen vol- en halfautomatische AED's.

Hoe zit het met de garantie op de AED?

Bij AED's kan de fabrieksgarantie variëren van 2 tot 10 jaar. Dit is afhankelijk van het merk en model. Kwaliteit en zekerheid staan bij ons voorop, en daarom bieden wij 10 jaar garantie op iedere AED.

Hoe moeten we de AED als Vereniging van Eigenaren bewaren?

Een goede wandkast zorgt voor zichtbaarheid en bescherming van de AED. Kiest de Vereniging van Eigenaren om de AED buiten te plaatsen, bijvoorbeeld op de galerij, kies dan voor een buitenkast. Deze beschermt de AED beter tegen weersinvloeden. Plaats je de AED binnen, bijvoorbeeld bij de lift, dan kun je kiezen voor een binnenkast of een wandbeugel. Wij adviseren in ieder geval een kast zonder pincode vor VvE's. In geval van nood moet het apparaat snel beschikbaar zijn, zonder gedoe met codes.