Klantreviews bij Medisol

Op deze pagina vind je alle vragen en antwoorden over reviews bij AEDwinkel.nl/Medisol. 

Waar vind ik de reviews van Medisol?

Klantervaringen en reviews van AEDwinkel.nl/Medisol vind je op het platform van een derde partij “Kiyoh”. Benieuwd wat klanten van onze producten en service vinden? Alle reviews lees je hier

Hoe schrijf ik een review over Medisol?

Op deze pagina kan je een beoordeling schrijven over AEDwinkel.nl/Medisol op het platform van Kiyoh. Let op, dit kan alleen als je klant bent (geweest)! Zo garanderen wij oprechte klantervaringen.

Wat is het reviewbeleid?

De reviews van AEDwinkel.nl/Medisol worden verzameld op het reviewplatform Kiyoh; dit is een derde partij. Het reviewbeleid van Kiyoh kan je hier vinden. Hier kan je onder andere lezen hoe Kiyoh zorgt voor betrouwbare reviews, waarom je maar één beoordeling kan plaatsen en of klanten zelf beoordelingen kunnen aanpassen/verwijderen.

Zijn reviews over Medisol betrouwbaar?

De reviews over AEDwinkel.nl/Medisol op het platform “Kiyoh” (derde partij) zijn geschreven door echte klanten. Alle klanten die een aankoop hebben gedaan, een dienst hebben gebruikt (bijvoorbeeld onderhoud op een AED) of daadwerkelijke handelservaring hebben opgedaan ontvangen een uitnodiging om een review te schrijven.