AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart
❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 40.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten
Winkelwagen
€0,00

AED's voor bedrijven

Wist je dat ieder bedrijf met medewerkers verplicht is om een BHV-er (bedrijfshulpverlener) te hebben? De werkgever moet namelijk zorg dragen voor de veiligheid van de werknemers. De BHV- er komt in actie tijdens noodsituaties, zo ook bij een hartstilstand.

Bedrijven zijn wettelijk niet verplicht om een AED te hebben. Directe toegang tot een AED in het bedrijf vergroot de overlevingskans echter aanzienlijk. Het starten van de reanimatie en het aansluiten van de AED kan al voordat de ambulance arriveert. Elke minuut telt! Bovendien kan de AED van het bedrijf ook worden ingezet voor een reanimatie in de buurt.

Onderstaande AED’s zijn speciaal geselecteerd voor bedrijven en organisaties. Ze zijn door iedereen snel en makkelijk te bedienen. Maar het ene bedrijf is het andere niet, houd daarom rekening met de benodigde eigenschappen. Op zoek naar een AED voor een industrieel bedrijf of bouwplaats? Kies dan voor een robuuste AED met een hoge IP-waarde (stof- en waterbestendig). Komt de AED op een kantoor te hangen? Dan is een lagere IP-waarde voldoende. Daarnaast zijn er ook meertalige AED’s die voor of tijdens de reanimatie kunnen switchen van bijvoorbeeld Nederlands naar Engels, Frans of Duits. Ideaal voor internationale bedrijven en publieke ruimtes als vliegvelden, treinstations en hotels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina