Retourneren

Niet tevreden over je aankoop?

Ben je niet tevreden met je aankoop en wil je een product retourneren? Doe dit dan binnen 14 dagen na ontvangst. Het product dient ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakken te worden geretourneerd 

Retourproces. 

Je kunt je aankoop snel en makkelijk retourneren door het retourformulier in te vullen. Door de reden van je retournering in te vullen help je ons om je order zo snel mogelijk te verwerken. Voeg het formulier toe aan je pakket en lever het af bij een pakketdienst/koerier naar keus. Je kan het pakket opsturen naar ons onderstaande retouradres. 

Mercuriusweg 12, 
4382 NC Vlissingen.
Nederland

Bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt van de pakketdienst zodat je het pakket kan volgen. Zodra wij je pakket hebben ontvangen krijg je via de e-mail een ontvangstbevestiging. Het bedrag dat je tegoed krijgt zal binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening. 

Retourvoorwaarden

  • Het product dient ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakken te worden geretourneerd
  • Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, krijg je de verzendkosten van de heenzending niet vergoed.
  • Terugbetaling gebeurt via hetzelfde betaalmiddel waarmee de betaling is voldaan, tenzij je hebt ingestemd met een andere terugbetaalwijze. 
  • Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van goederen die het gevolg is van gebruik van de goederen. 
  • Het bedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort. Wij mogen wel wachten met het overmaken totdat wij de producten retour hebben ontvangen, of tot het moment dat er is
  • aangetoond dat de producten zijn opgestuurd. 

Verkeerd of beschadigd artikel?

In het geval van ontvangst van een verkeerd of beschadigd artikel dien je altijd contact op te nemen met onze klantenservice. Daarnaast kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen over overige vragen rondom retournering. 

Herroepingsrecht voor producten

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heeft u vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Artikelen dienen onbeschadigd en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking teruggestuurd te worden. In geval van deelleveringen gaat deze bedenktijd in zodra u het laatste artikel uit uw bestelling heeft ontvangen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Herroepingsrecht voor onderhoudsservice

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de dienstenovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. U bent alleen gehouden de eventuele onderhoudskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding. Bij afname van een onderhoudsservice zal er altijd een contactmoment plaatsvinden voordat de service daadwerkelijk wordt uitgevoerd. In het geval dat dit contactmoment binnen de bedenktijd van 14 dagen plaatsvindt, kan daarop alsnog aanspraak worden gemaakt op het herroepingsrecht.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U bent alleen gehouden de eventuele onderhoudskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.