Vragen? bel 0118 - 620074 of stuur een e-mail

AED ingezet? Bij Medisol krijgt u GRATIS nieuwe elektroden en een AED-rescuekit!

Is een AED gebruikt dan moeten de elektroden en soms ook de batterij worden vervangen. En dat kost geld. Er zijn gevallen bekend, dat een AED om die reden niet werd ingezet. Of dat de kosten werden verhaald op familieleden van het slachtoffer. Dat vinden wij van Medisol BV niet wenselijk, onaanvaardbaar en niet humaan. Kosten mogen geen bezwaar zijn om een levensreddend apparaat in te zetten. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Alle AED’s die ooit via Medisol zijn verkocht, worden vanaf nu GRATIS van elektroden en -indien nodig- van batterijen voorzien na een inzet. Daarnaast ontvangt u ook kosteloos een AED-Rescuekit. Hierin zitten alle noodzakelijke accessoires voor bij een reanimatie. Wij helpen u graag voorbereid te zijn op een toekomstig noodgeval.

Medisol_banner_inproduct_gratis_elektroden_690

Heeft u uw AED ingezet en wilt u weten of u in aanmerking komt voor gratis vervangingsonderdelen? Bel 0118 – 620074 en houd uw AED bij de hand. Wij controleren direct voor u of het een AED betreft die in aanmerking komt.

Met ingang van 1 januari 2018 worden de verbruikskosten van een AED, na een reanimatie ook vergoedt door de overheid.

Na de inzet van uw AED kunt u de kosten hiervan verhalen op de Regionale Ambulancevoorziening. Deze regeling geldt voor alle organisaties die geen zorgaanbieder zijn. Meer informatie vind u hier.
Het ziet er naar uit dat door de jarenlange lobby van Medisol | Saving Lives samen met o.a. de Hartstichting de vergoeding van kosten na een inzet van een AED eindelijk goed is geregeld!

Voorlopig houden we onze eigen vergoedingsregeling nog even in gebruik, totdat we zeker weten dat de nieuwe regeling goed werkt in de praktijk.

Onze kleine lettertjes:

  • Na een inzet krijgt u op uw AED die via Medisol is geleverd een gratis elektrodenset en een AED-Rescuekit. Batterijen gaan meestal langer mee dan één inzet. Onze klantenservice helpt u de restcapaciteit van de batterij te controleren. Leeg of een twijfelgeval? Dan doen we niet moeilijk en wordt de batterij eveneens gratis vervangen. Als u de AED maar weer kunt gebruiken!
  • Vraag na een inzet de gratis vervangende onderdelen aan bij Medisol via tel/mail. Onze klantenservice kan u vragen naar de inzetgegevens van de AED.
  • Heeft u volwassenenelektroden gebruikt? Dan krijgt u nieuwe volwassenenelektroden. Kinderelektroden gebruikt? Dan krijgt u nieuwe kinderelektroden.
  • Uiteraard zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van de onderdelen. Voor AED's waarvan de elektroden of batterijen niet meer verkrijgbaar zijn zoeken we naar een andere oplossing.
  • U krijgt vervangende onderdelen direct per pakketservice toegestuurd. Zo is uw AED meestal de volgende dag weer gereed voor gebruik.
  • Het betreft AED’s die zijn gekocht via Medisol BV. Hier vallen meer dan 20.000 AED’s onder, bijvoorbeeld de AED’s die gekocht zijn van AEDwinkel.nl, AEDshop.nl en aangesloten dealers.
  • Ook klanten met een onderhoudscontract van Medisol op een AED die niet bij Medisol is gekocht kunnen gratis vervangingsonderdelen aanvragen.
  • De regeling is bedoeld voor organisaties die niet als primair doel hebben om te worden ingeschakeld bij dit soort noodsituaties. Ziekenhuizen, huisartsen, hulpverleningsdiensten, zorginstellingen en overheidsdiensten zijn uitgesloten omdat zij reeds een budget hebben voor vervangende materialen.
  • Het is van belang dat AED’s snel weer in gebruik zijn. Vraag uw gratis vervangingsset daarom binnen 1 week na de inzet aan.