Cardiac Science Powerheart G3 Pro batterij

De Cardiac Science Powerheart G3 Pro batterij. Ook wel IntelliSense Lithiumbatterij type 9145 genoemd. 

Houdbaarheid: ca. 5 jaar onder ideale omstandigheden
Garantie: 1 jaar vanaf insteekdatum

Geschikt voor Powerheart G3 Pro AED van het type:

  • 9300P
€463,25 €425,00
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Cardiac Science Powerheart G3 Pro batterij

De Powerheart G3 Pro batterij wordt ook wel gezien als de IntelliSense Lithiumbatterij van Caridac Science. De G3 Pro AED heeft een statusindicator voor de batterij. Wanneer de deksel van de defibrillator wordt geopend, is in LED-lampjes weergegeven hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. Heeft de batterij nog voldoende capaciteit? dan branden de groene lampjes. Wanneer de batterij een lage spanning heeft of wanneer deze leeg is, brandt een rode led. Wanneer dit het geval is en de klep wordt geopend, geeft de G3 Pro AED de melding 'batterij zwak'. Wanneer de spanning van de batterij laag is, klinkt bij een gesloten AED een akoestisch signaal. Tevens staat de status indicator op rood. Wanneer de batterij niet tijdig wordt vervangen en de batterij volledig leeg raakt, blijft de statusindicator op rood staan, maar verdwijnt het akoestisch signaal. 

De G3 Plus batterij is toepasbaar voor:

Deze batterij kan worden gebruikt voor Powerheart G3 Pro AED met type nummer 9300P. Dit is de gele IntelliSense Lithiumbatterij van het type 9145.

Garantie op de Powerheart G3 batterij:

Batterijen van Cardiac Science hebben een lange levensduur. Op de G3 Pro batterij wordt 1 jaar garantie vanaf de insteekdatum gegeven. Het is aan te raden de insteekdatum goed te registreren of zelfs op de batterij te noteren. Wanneer de batterij in de AED wordt geplaatst, zal deze een zelftest gaan doen. Wanneer de zelftest succesvol wordt doorlopen, gaat de status-indicator op groen. Mocht dit niet direct gebeuren? Open dan een aantal seconden de klep en sluit deze vervolgens weer. U zult zien dat de statusindicator (bij een goede werking van de AED) dan alsnog op groen springt. 

Kenmerken van de Cardiac Science G3 Plus batterij:

  • Houdbaarheidsdatum: ca. 5 jaar*
  • Garantie: 1 jaar na insteekdatum
  • Productiedatum vermeld: ja
  • Datum op batterij: productiedatum
  • Temperatuurbereik: 0°C - 50°C
  • Type: 9145-301
  • Samenstelling: Li/SO2

    * De levensduur wordt gedefinieerd als de tijdsduur dat een batterij kan worden opgeslagen, voordat zij in een AED wordt geplaatst, zonder prestaties te verminderen. Als de batterij buiten het specifieke temperatuurbereik wordt opgeslagen, zal de batterij minder lang mee gaan. Als de AED wordt ingezet, kan dit ook invloed hebben op de houdbaarheid van de batterij

Specificaties
Specificaties
Product naam Cardiac Science Powerheart G3 Pro batterij
SKU 9145-301
Fabrikant
Cardiac Science
Batterij en elektrodepad Batterij
Geschikt voor model Cardiac Science Powerheart G3 pro
Houdbaarheid ca. 5 Jaar
Volwassene of kind Niet van Toepassing
Gewicht 0.6 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding