AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart
❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 40.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten
Winkelwagen
€0,00

AED Kopen

 

AED kopen - Voor het resetten van een hart

Een AED kopen is een slimme keuze voor het redden van levens in uw buurt. Dagelijks krijgen zo'n 35 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartaanval. Een defibrillator kopen kan mensenlevens redden en is daarom een verstandige beslissing. Het apparaat hangt veelal aan de buitenmuur en dient dag en nacht goed bereikbaar te zijn voor mensen die kunnen reanimeren. Wat zijn aandachtspunten bij het kopen van een AED?

AED kopen

Bij een AED aanschaffen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo dient een AED of defibrillator voorzien te zijn van een CE-keurmerk. Met dit keurmerk weet u dat het apparaat veilig is voor het slachtoffer én de persoon die het apparaat bedient. Een AED kopen gebeurt bijna altijd in combinatie met een onderhoudscontract. Vervanging van onderdelen zoals batterijen en elektroden gebeurt dankzij dit contract op correcte wijze.

Defibrillator kopen met korting

Zodra er sprake is van een hartstilstand is het in het belang van het slachtoffer om zo snel mogelijk te handelen en te reanimeren. Dit wordt gerealiseerd met de aanschaf van een AED. De buurt wordt veiliger door de aankoop van een AED. Hiermee wordt uw woonplaats en worden overlevingskansen groter bij mensen die plotseling worden overvallen door een hartstilstand.

Wat is een AED?

Voordat we ingaan op ons assortiment en op de redenen dat een AED kopen verstandig is, is het van belang om even stil te staan bij het apparaat zelf. Wat is een AED ook alweer? Een AED, ook wel een automatische externe defibrillator, is een apparaat dat wordt gebruikt om een elektrische schok door de borstwand naar het hart toe te dienen. Het apparaat heeft ingebouwde computers die het hartritme van het slachtoffer kunnen inzien. Dit helpt om te beoordelen of defibrillatie nodig is. Mocht dit het geval zijn dan kan het apparaat vervolgens de schok toedienen. Door de hoorbare en/of visuele aanwijzingen is het voor de gebruiker mogelijk om de schokken toe te dienen.

Reden om een defibrillator te kopen

Met name bedrijven moeten er alles aan doen om de veiligheid van hun personeel en gasten te verzekeren. Door ervoor te kiezen om een AED aan te schaffen zal je in staat zijn om in tijden van nood de juiste hulpverlening te bieden. Middels een AED is het mogelijk om iemand die een hartstilstand te helpen, veel sneller dan wanneer je een ambulance zou hebben gebeld. Dit zorgt ervoor dat de kans op overlijden aanzienlijk verminderd zal worden. Daarnaast gelden er voor sommige bedrijven verplichtingen om een AED in het pand te hebben. Door zelf een AED te kopen zal je altijd aan de regelgeving voldoen.

Een groot assortiment aan AED’s

Voor een defibrillator kopen ben je bij ons op de goede plek aanbelandt. Wij staan bekend om ons aanzienlijk grote aanbod. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor de Philips Heartstart HS1. Dit is één van de beste verkochte aed's ter wereld. Zoek je naar een AED die bestand is tegen water en stof? Kies dan voor de Heartsine Samaritan PAD 350P. Staat gebruiksgemak en duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is de Philips Heartstart FRx dé AED voor jou. Deze vele keuzemogelijkheden maken het mogelijk om een AED te kopen die perfect aansluit bij wat je wilt bereiken. Neem zelf een kijkje in het assortiment om te zien wat de mogelijkheden zijn. Laat ons je helpen om jouw pand te voorzien van een professionele AED!






Search engine powered by ElasticSuite