CU Medical I-PAD SP1 AED

De i-PAD SP1 is een AED die ontwikkeld is door CU Medical, een specialist in medische apparatuur. Deze halfautomatische CU Medical AED bevat een aantal handige functies, zoals een geluidsdetector, kindermodus, pre-connected elektroden, en een statusindicator van de elektroden en batterij. Ook is deze volwaardige defibrillator compact van formaat en dus eenvoudig mee te nemen.

Pluspunten:

 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Direct switchen naar kindermodus
 • Geluidsdetector voor automatisch aanpassen van het volume
 • Hoge stof- en waterbestendigheid
 • Stevige draagtas waarbij de statusindicator nog steeds zichtbaar is

Klik hier voor de volautomatische uitvoering

€1.143,41 €1.049,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

CU Medical I-PAD SP1 Halfautomatische AED

 

De CU Medical i-PAD SP1 is een AED die gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. De behandeling van deze defibrillator wijst zichzelf, de elektroden zijn vooraf aangesloten en na het plakken en analyseren wordt de hulpverlener aangemoedigd compressies te geven aan de patiënt en wordt hij begeleid door de metronoom. Verder is deze AED direct in te zetten voor zowel volwassenen als voor kinderen. Zo wordt er kostbare tijd bespaard bij een noodgeval. Met zijn kleine formaat is de SP1 zeer handzaam, licht en kan hij makkelijk vervoerd worden. In de meegeleverde tas kunnen reserve elektroden veilig en stofvrij opgeborgen worden. Ook buiten de tas is deze AED met zijn IP-waarde van 55 uitstekend bestand tegen water en stof. Door middel van een LCD-scherm laat de defibrillator visueel de status van de batterijen én elektroden zien, een functie die uniek is bij de huidige generatie defibrillatoren.

Geluidsdetector en reanimatiedetectie

Doordat er een geluidsdetector ingebouwd is, kan de AED het volume van de instructies aanpassen aan het omgevingsgeluid. Ook beschikt de AED over reanimatiedetectie. Hierdoor vertelt de defibrillator de hulpverlener te beginnen met de compressies op het moment dat er geen reanimatie gedetecteerd wordt. Wanneer de compressies worden gedaan moedigt de defibrillator aan om door te gaan met reanimeren

Kinderreanimatie met behulp van een kinderknop

Een groot voordeel van deze AED is de mogelijkheid om hem ook te gebruiken voor kinderen zonder kinderelektroden te hoeven aanschaffen. Wanneer de schakelaar voor volwassen of kinderreanimatie wordt omgezet naar de kindermodule wordt de energie-afgifte gereduceert. Tevens wordt de reanimatie-ondersteuning aanpast naar het protocol voor kinderreanimatie. Er zijn overigens wel speciale kinderelektroden beschikbaar. Deze zijn qua formaat kleiner dan de volwassen elektroden. 

Eenvoudig updaten en uitlezen

OP het moment dat het defibrillatie-apparaat wordt aangesloten, neemt deze een elektrocardiogram (ECG) af en analyseert dit op de aanwezigheid van ventrikelfibrillatie of ventriculaire tachycardie (ook wel schokwaardig hartritme genoemd). Na de inzet kunnen de gegevens van de i-PAD SP1 AED uitgelezen worden door middel van een SD-kaart. Het intern geheugen kan ongeveer 3 uur aan data of de laatste 5 gebeurtenissen opslaan. Om dit uit te lezen, moet de AED aangesloten zijn op de computer of de SD-kaart simpelweg in een pc gestoken worden.

Eigenschappen:

 • LCD status indicator
 • Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftest
 • Schakelaar voor volwassen of kinderreanimatie
 • Geluidsdetector
 • Eenvoudig en overzichtelijk 
 • Makkelijk uit te lezen

 

Wat wordt er allemaal met uw bestelling meegeleverd?

 

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

 

 

Specificaties van de I-PAD SP1 AED

 

Details:

 • Diepte 6.9 cm
 • Breedte: 25,6 cm
 • Hoogte: 26 cm
 • Gewicht: 2,4 kg
 • IP 55
 • Houdbaarheid batterij: 5 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: circa 2 jaar
 • Geleverde energie: 150 Joules

 

Garantie:

 • 5 jaar fabrieksgarantie

Indicatie van de functies:

CU Medical i-PAD SP1 AED
 1. Aan/uit knop
 2. Schokknop
 3. Aansluitpunt elektroden
 4. Batterij compartiment
 5. Volwassenmodus
 6. Kindermodus
 7. Statusindicator
 8. Statusindicator elektroden
 9. Pictogrammen reanimatieproces
 10. Aansluiting SD-kaart
 11. IrDA-poort

 

Wat zegt onze productspecialist?

"CU Medical is vrij onbekend binnen Nederland, maar wereldwijd is deze Duitse AED-fabrikant een grote speler. Ook wij zijn positief over deze AED. Hij is klein en gebruiksvriendelijk. Wel oogt de voorkant een beetje onoverzichtelijk, maar na het aanzetten van de AED wordt je vanzelf en zonder er verder bij na te denken meegenomen in het reanimatieproces en zodoende begrijp je dat dit een erkende en goede keuze is. Let wel op dat de knop voor de kindermodus beschermd is met een klepje dat lastig te openen is. Het is dus raadzaam dit vooraf te oefenen."
 

Pluspunten 

Statusindicator elektroden en batterij
Geluidsdetector
Kindermodus (zonder elektroden te hoeven vervangen)
Water- en stofdicht
Lage onderhoudskosten
   

Aandachtspunten  

Druk uiterlijk
Klepje kindermodus lastig te openen
 
 Wenst u aanvullende informatie over deze AED? Neem dan contact met ons op.

Specificaties
Specificaties
Prodotto CU Medical I-PAD SP1 AED
SKU CU-SP1-C
Fabrikant
CU Medical
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Pacemaker detectie, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen, Draagtas, Trainer beschikbaar
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, ISOISO
IP score 55
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 1 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding