AED onderhoud - onze werkwijze

Het wordt sterk aanbevolen om een AED structureel te onderhouden. In de praktijk blijkt regelmatig dat AED’s niet direct inzetbaar zijn. Dit komt vaak door lege batterijen en vervallen elektroden. Een onderhoudscontract biedt hierbij uitkomst: regelmatig onderhoud door een professional zorgt ervoor dat uw AED altijd gebruiksklaar is. Het Medisol Service Center biedt hierin oplossingen op maat. Je kunt kiezen uit 4 verschillende onderhoudsplannen.

Medisol Service Center portal

Zodra een onderhoudsplan is afgesloten krijg je toegang tot de Medisol Service Center portal. In deze online portal is een overzicht van al jouw serviceplannen te zien. Zo is per AED inzichtelijk wat de houdbaarheidsdatum van de batterij en elektroden is. Bij Silver, Gold en Platinum onderhoudsplannen zijn ook de keuringsrapporten van jouw AED terug te vinden in de portal.


Onze werkwijze

Op het moment dat jij een onderhoudsplan hebt gekozen gaan wij aan de slag:

1. Toegang service portal

Per e-mail ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor de service portal. Hier zie je de AED’s staan waarvoor jij een onderhoudsplan hebt afgesloten. Vanaf dit moment wordt alle informatie rondom het onderhoud van je AED(‘s) opgeslagen en getoond in het portaal.

2. Inplannen onderhoud

Op het moment dat het nodig is om onderhoud voor jouw AED in te plannen ontvang je van ons een uitnodiging per e-mail. Je kunt nu in het portaal een geschikt moment selecteren voor het ophalen van jouw AED. Bij het onderhoudscontract Gold en Platinum kun je ook een geschikt moment selecteren voor de levering van de leen-AED.

3. Bevestiging onderhoudsplanning

Na het inplannen van de onderhoudsbeurt wordt je aanvraag bevestigd. In het portaal kun je per AED een tijdlijn volgen met alle acties die gepland en uitgevoerd zijn.

4. AED onderhoud

Jouw AED wordt in ons service center gecontroleerd, gekeurd en gebruiksklaar gemaakt.

5. Retour van jouw AED

Na de onderhoudsbeurt zal jouw AED zo spoedig mogelijk teruggezonden worden.

6. Leen-AED terugsturen (onderhoudsplan Gold en Platinum)

Nadat je jouw AED retour ontvangen hebt wordt de leen-AED opgehaald.