AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

AED aanschaffen

Een AED aanschaffen? Dat kan! Bij AEDwinkel.nl hebben we al meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s. We zijn een merkonafhankelijke leverancier van AED’s, wat wil zeggen dat wij een breed assortiment hebben. Bij voorraad kunnen we jouw AED snel én gratis leveren. Ook wanneer je een AED kast of toebehoren als elektroden en batterijen wilt aanschaffen ben je bij ons aan het juiste adres.

Snel leverbaar

Hieronder vind je een selectie van de AED's die we snel kunnen leveren:

  • De Cardiac Science Powerheart G3 Elite is een betrouwbare, effectieve en robuuste AED. Ideaal voor bedrijven, openbare ruimtes en scholen.
  • De ZOLL AED Plus Halfautomaat beschikt over reanimatie feedback en kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. Geschikt voor scholen, sportclubs, bedrijven en openbare ruimtes.
  • De Heartsine Samaritan PAD 350P AED is een zeer complete AED voor een vriendelijke prijs. Ideaal voor bedrijven, zwembaden, openbare ruimtes en scholen.
  • De  CU Medical i-PAD SP1 AED bevat een aantal handige functies, zoals een geluidsdetector, kindermodus, pre-connected elektroden, en een statusindicator van de elektroden en batterij. Geschikt voor scholen, sportclubs, bedrijven en openbare ruimtes.
  • De Physio Control  Lifepak CR2 is een gebruiksvriendelijke AED die uitgerust is met de nieuwste technologie. Geschikt voor scholen, sportclubs, bedrijven en openbare ruimtes.
  • De Mindray BeneHeart C1A is betrouwbaar, eenvoudig en perfect voor uiteenlopende uitdagingen in veeleisende omgevingen. Geschikt voor o.a. zwembaden en scholen.

AED aanschaffen bij AEDwinkel?

Bij AEDwinkel ben je altijd verzekerd van:

10 jaar garantie op alle AED's
Gratis verzending in heel Nederland
Alle AED’s en benodigdheden in één webshop
Kwaliteit en zekerheid (wij zijn ISO-13485 gecertificeerd)

Meer weten?

Heb je vragen of hulp nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, of vraag een vrijblijvende offerte aan.