AED aanschaffen

Een AED aanschaffen? Dat kan! Bij AEDwinkel.nl hebben we al meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s. We zijn een merkonafhankelijke leverancier van AED’s, wat wil zeggen dat wij een breed assortiment hebben. Bij voorraad kunnen we jouw AED snel én gratis leveren. Ook wanneer je een AED kast of toebehoren als elektroden en batterijen wilt aanschaffen ben je bij ons aan het juiste adres.

Snel leverbaar

Hieronder vind je een selectie van de AED's die we snel kunnen leveren:

 • De Philips Heartstart FRx is makkelijk te gebruiken, betrouwbaar en robuust. Deze defibrillator is uiterst geschikt voor sportclubs en zwembaden. 
 • De Heartsine Samaritan PAD 350P AED is een zeer complete AED voor een vriendelijke prijs. Ideaal voor bedrijven, zwembaden, openbare ruimtes en scholen.
 • De Mindray BeneHeart C1A is betrouwbaar, eenvoudig en perfect voor uiteenlopende uitdagingen in veeleisende omgevingen. Geschikt voor o.a. zwembaden en scholen.
 •  De Zoll AED Plus heeft een robuust ontwerp dat goed bestand is tegen stof en water. Deze AED begeleidt de hulpverlener stap voor stap tijdens de reanimatie middels gesproken instructie en afbeeldingen. 

 • De Philips Heartstart HS1 is één van de meest verkochte AED's. Deze zeer gebruiksvriendelijke en handzame defibrillator is uitgerust met een handige informatieknop om de gebruiker extra te begeleiden tijdens het reanimatieproces.
 • De DefiSign LIFE AED is een zeer goede, gebruiksvriendelijke en duidelijke AED. Met de zeer goede specificaties is dit een kostentechnisch aantrekkelijke AED.
 1. Philips Heartstart FRx AED
 2. Heartsine Samaritan PAD 350P AED
 3. Mindray BeneHeart C1A AED Volautomaat
 4. Mindray BeneHeart C1A AED Halfautomaat
 5. ZOLL AED Plus halfautomaat
 6. Zoll AED Plus volautomaat
 7. +Gratiskinderelektroden Philips Heartstart HS1 AED defibrillator
 8. DefiSign LIFE AED halfautomaat
 9. DefiSign LIFE AED volautomaat

AED aanschaffen bij AEDwinkel?

Bij AEDwinkel ben je altijd verzekerd van:

10 jaar garantie op alle AED's
Gratis verzending in heel Nederland
Alle AED’s en benodigdheden in één webshop
Kwaliteit en zekerheid (wij zijn ISO-13485 gecertificeerd)

Meer weten?

Heb je vragen of hulp nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, of vraag een vrijblijvende offerte aan.