Saving Lives Foundation

We support the Saving Lives Foundation

De Saving Lives Foundation is begin 2018 opgericht door Medisol | AEDwinkel. Hoewel de Stichting met onze hulp in het leven is geroepen, opereert de Saving Lives Foundation nadrukkelijk onafhankelijk.

Het doel van de Saving Lives Foundation is om de kans op overleving bij een hartstilstand zo groot mogelijk te maken. Dit geldt voor heel Europa. Dit doen zij door het stimuleren van preventieve gezondheidsmaatregelen, het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar oorzaken van een hartstilstand, het aanmoedigen van opleidingen en trainingen op het gebied van reanimatie en het promoten van de aanschaf en het gebruik van AED’s.

Meer specifiek bieden zij ondersteuning bij de aanschaf van AED’s voor organisaties en instellingen die hiervoor zelf niet de financiële draagkracht hebben. Deze ondersteuning houdt in, dat de stichting AED’s doneert aan verenigingen/organisaties die hebben aangegeven hierop aanspraak te willen maken.

Medisol | AEDwinkel steunt de Saving Lives Foundation

Dit doen wij in meerdere opzichten:

  • Wij doneren €20,- van iedere AED die verkocht wordt
  • Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om bij het afrekenen van hun producten een donatie te doen.
  • Wij ondersteunen de stichting met administratieve vaardigheden en kennis, technische aspecten en marketing uitingen.

Het mag duidelijk zijn dat Medisol | AEDwinkel op de achtergrond een krachtige rol in de ondersteuning van de ambities van de Saving Lives Foundation speelt.

Meer informatie over de Saving Lives Foundation vindt u hier.