Dealer onderhoud

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende constructies die wij aanbieden met betrekking tot de dealer onderhoudscontracten. 

De twee mogelijkheden houden in het kort het volgende in:

- Dealer onderhoud:

Het contract wordt afgesloten tussen u en uw klant. U sluit een apart contract af met het Medisol Service Center. Wij verzorgen alle diensten volgens het contract, maar u blijft zelf factureren aan uw klant. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het bepalen van uw verkoopprijs én u blijft nog duidelijker het aanspreekpunt voor additionele verkoop gedurende de loop van het contract.

- Comissie basis:

Het contract wordt afgesloten tussen uw klant en het Medisol Service Center. Wij onderhouden alle contacten met de klant betreffende service zaken. U heeft dus geen verantwoording meer voor het onderhoud van de AED van uw klant. Daarnaast ontvangt u €50,- commisie voor elke serviceklant die u bij ons aanbrengt.

Wenst u meer informatie over de dealer onderhoudscontracten? Klik dan hier

Voor uw gemak hebben wij teksten beschikbaar gesteld om eenvoudig uw eigen contract met uw gegevens samen te stellen, om het vervolgens naar uw klant toe te sturen. U vindt dit document hier in Word (doc bestand).