Cabinaid Essential

De Cabinaid Essential is geschikt voor veilige opslag van alle type AED’s. Om de reactietijd in een noodsituatie zo kort mogelijk te houden kan de Cabinaid eenvoudig met één hand worden geopend zonder het gebruik van een sleutel of code.

  • Bescherming tegen water, stof, vuil en vocht (IP56)
  • Uv-bestendig (K10)
  • Opvallende en herkenbare AED-kast
  • Bestand en beschermend tegen zoutmist corrosie
€277,09 €229,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Cabinaid Essential

De Cabinaid Essential bevat extra opslagruimte voor bijvoorbeeld; safesets en EHBO-benodigdheden, zodat je alles binnen handbereik hebt. De kast valt op door de rode of groene kleur en het ILCOR AED logo op de zijkant.

Binnen of buiten gebruik?

De kast is geschikt voor zowel binnen als buiten door de beschermende eigenschappen tegen UV, water, stof, vuil en vocht (IP56). Daarnaast heeft De Cabinaid Essential ook een zoutmist bescherming. Hierdoor is de kast bestand tegen zout corrosie, wat voornamelijk langs de kust voorkomt. De Cabinaid Essential biedt geen bescherming tegen vorst en temperaturen boven de 40 °C. Hiervoor is de Cabinaid Pro wel geschikt.

Afmeting

Buiten omtrek: Ø 55 cm

Binnen omtrek: Ø 48.3 cm

Diepte: 21.4 cm

Eenvoudige installatie

De kast is makkelijk aan de wand te bevestigen met schroeven en de bijgeleverde wandhaak. Denk bij het instaleren van de kast goed na over de locatie.  Zorg ervoor dat de kast zichtbaar is, zich op een centrale locatie bevindt en niet hoger dan 170 cm boven de grond hangt.

Bijgeleverde artikelen

  • Cabinaid Essential kast
  • Wandhaak
  • Klimaat beheersende omslag
  • Bevestigingsmaterialen
Specificaties
Specificaties
Product naam Cabinaid Essential
SKU CAB-ESS-100
Fabrikant
Cabinaid
Kast gebruik Binnenshuis
Garantie 2 Jaar
Gewicht 5 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding