AED kasten met alarm

Een goede AED kast heeft veel voordelen. Een kast beschermt je AED tegen stof en vuil (binnen) en wind, regen en kou (buiten). Dat is niet het enige, want zo'n groene kast maakt je AED ook een stuk zichtbaarder! Bijna iedereen herkent een AED kast en weet direct dat er een AED beschikbaar is. Dat bespaart kostbare minuten in geval van nood. 

Is je AED kast voorzien van een auditief alarm, dan is dat een extra voordeel. Bij het openen van de kast zal het alarm afgaan, waardoor omstanders op de hoogte zijn van een noodsituatie. Grote kans dat er meer helpende handjes ter beschikking worden gesteld! Hier vind je alle AED kasten met alarm

AED binnenkasten met alarm

Deze kasten zijn geschikt voor alle plaatsingen binnenshuis. Denk aan de AED op kantoor, in de sportschool of in het winkelcentrum. Door het alarm zijn alle collega's en omstanders direct op de hoogte van een noodgeval.

AED buitenkasten met alarm

Deze kasten met verwarmingselement zijn geschikt voor plaatsingen buitenshuis. Denk aan de AED aan de buitengevel van de huisartsenpost, bij het gemeenteshuis of in de buurt. Opent iemand de buitenkast, dan zal er een luid alarm af gaan.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen over de aanschaf van een AED kast? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!