DefiSign AED Wandkast universeel

  • Robuuste binnenkast van staal
  • Universeel
  • Met alarm (optie kan worden uitgeschakeld)
  • Herkenbare, groene kleur en voorzien van officieel ILCOR AED-logo

De DefiSign AED wandkast is beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een prijsvriendelijke, universele AED kast voor binnen!

€180,29 €149,00
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Universele AED Binnenkast met Alarm

De universele DefiSign AED kast met alarm is vervaardigd van solide metalen. Het handvat is van aluminium. De robuuste binnenkast is uitgevoerd met het internationale AED-logo van de ILCOR. Herkenbaar voor iedereen door de officiële en opvallende kleur groen.

De kast is voorzien van een magneetalarm met een geluid van 100 dB. Het openen van de kast bij een noodgeval zal omstanders alarmeren om hulp te bieden. Niet nodig of ongewenst? Het alarm kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met een schakelaar aan de binnenzijde.

Voor alle AED's

De wandkast is geschikt voor alle in de AEDwinkel verkrijgbare AED's. * Uitgezonderd de Cardiac Science Powerheart G3 AED, Primedic AED's en Physio-Control Lifepak 500 AED met tas (let op: zonder tas passen ze wél).

Montage en afmetingen

De kast wordt geleverd inclusief 3 bevestigingsschroeven en bijpassende pluggen. Ook voor het bevestigen van het handvat worden de schroefjes meegeleverd.

Afmetingen (B x H x D):

  • Buitenmaat: 36 x 36x 20 cm.
  • Maat van de deur: 27 x 32 cm.
Specificaties
Specificaties
Product naam DefiSign AED Wandkast universeel
SKU DS-36
Fabrikant
DefiSign
Kast gebruik Binnenshuis
Garantie 2 Jaar
Gewicht 5.5 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding