❤ 20 Jaar ervaring  ❤  Meer dan 40.000 AED's geleverd Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Schrijf u in als reseller van AEDwinkel

Wilt u zich inschrijven als Reseller in de AEDwinkel, dan kunt u het inschrijfformulier downloaden, uitprinten, invullen en per mail of per post aan ons terugsturen. Zodra uw aanvraag is ontvangen en is goedgekeurd, ontvangt u uw inlognaam en wachtwoord.

Aanvullende informatie

Medisol BV, de beheerder van de AEDwinkel, kent een speciaal Resellerprogramma dat bedoeld is voor dealers in Nederland en België. Er zijn inmiddels al meer dan 330 opleidingsbureaus bij ons aangesloten.

Voordelen

Als dealer is het mogelijk om artikelen in te kopen tegen speciale prijzen. Om de resellerprijzen te zien heeft u een speciale dealer inlog nodig. Op deze manier kunnen opleidingsbureaus en wederverkopers profiteren van lage prijzen van alle merken en typen AED's, accessoires en oefenpoppen. Er hoeft niet telkens onderhandeld te worden over speciale inkoopprijzen bij fabrikanten. Dat hebben wij al voor u gedaan!

Alle artikelen staan bij elkaar in één winkel, en u kunt direct profiteren van de kortingen! Daarnaast kennen wij gunstige voorwaarden voor wederverkopers, zoals een langere betalingstermijn.

Een ander groot voordeel dat wij bieden, is ons spaarsysteem speciaal ontwikkeld voor dealers: "Shocks".  Voor iedere Euro die u uitgeeft via een online geplaatste bestelling, ontvangt u één Shock. Deze Shocks kunt u opsparen, of direct bij de eerst volgende bestelling inleveren. 100 Shocks zijn 1 Euro waard, dus de korting kan flink oplopen! Shocks kunnen eenvoudig worden ingeleverd in de winkelmand. Het sparen van Shocks gaat geheel automatisch, maar geldt alleen op bestellingen die online via het reselleraccount zijn besteld. Op bestellingen die per mail, of via een offerte worden geplaatst, worden geen Shocks gespaard.

Om in te kunnen schrijven als dealer moet u wel voldoen aan een aantal criteria, die op deze pagina nader staan omschreven.

Aanmelding

De deelnemers aan de AED Resellerwinkel worden door Medisol BV uitgenodigd deel te nemen aan het Resellerprogramma. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verzoek tot deelname in te dienen, waarna al dan niet beslist wordt of de aanmelding gehonoreerd kan worden.

Deelnamecriteria

De resellers dienen aan de volgende criteria te voldoen:

  • uw organisatie is gevestigd in Nederland of België;
  • uw organisatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;

Kosten

Deelname aan de AED Resellerwinkel is geheel gratis. Periodiek evalueren we de kwaliteit van ons resellerbestand. Mocht dit leiden tot een uitschrijving van uw organisatie, dan is dit kosteloos.

Inloggen

Inloggen als reseller kan met gebruikmaking van de inlognaam en wachtwoord die u van ons ontvangt.