Voordelen meertalige AED

Er zijn verschillende meertalige AED’s op de markt, bijvoorbeeld met talencombinaties als Nederlands – Engels en Nederlands – Engels – Duits. In deze blog bespreken wij de voordelen van een meertalige AED!

Het aantal AED’s in ons land neemt toe. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat iedereen deze kan bedienen. Op deze manier kunnen meer levens gered worden. Een meertalige AED is in veel gevallen interessant.

Wanneer is een meertalige AED interessant?

Een meertalige AED is in veel gevallen een goede keuze. We raden een AED sterk aan voor plaatsen waar mensen met verschillende nationaliteiten komen. Denk bijvoorbeeld aan hotels, toeristische attracties of campings. Op deze manier kan iedereen de AED bedienen, ook als een persoon bijvoorbeeld geen Nederlands spreekt. De AED geeft duidelijke gesproken instructies in de gekozen taal. Wil je een AED aanschaffen en weet je dat je in de omgeving vaak te maken hebt met verschillende gesproken talen? Dan is een meertalige AED voor jou interessant.

Welke AED is meertalig?

Merken als Cardiac Science en Physio Control bieden een tweetalige AED aan. Maar tegenwoordig zijn ook verschillende AED’s op de markt die meertalig zijn. Denk aan talencombinaties als Nederlands – Engels – Frans en Nederlands – Duits - Frans. Wil je een meertalig AED toestel aanschaffen, overweeg dan merken als Mindray en DefiSign. Er zijn verschillende talencombinaties mogelijk, hiervoor raden wij aan onze professionele klantenservice te contacteren.