AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

AED Onderhoud Gold

Art
Gold_Contract
€173,31 €159,00

 

Het AED-onderhoudsplan - Gold is de beste keuze als het gaat om veiligheid en zekerheid. Het ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center zorgt ervoor dat jouw AED altijd inzetbaar is. Met dit plan laat je de AED jaarlijks checken en onderhouden door onze professionals en profiteer je van doorlopende voordelen zoals een handig status overzicht in het Service Portal en een leen-AED voor het geval je AED niet meer functioneert.

De doorlopende service bevat:

  • AED-statusoverzicht in het service portal
  • 24/7 hulplijn
  • Leen-AED in geval van storing of defect
  • Gratis vervangende elektroden (en evt. batterij) na inzet
  • 10% korting op vervangingsonderdelen
  • Leen-AED tijdens onderhoudsbeurt
  • Gratis diefstalverzekering

De professionele jaarlijkse AED-check bestaat uit:

✓ Visuele inspectie
✓ Functionele test
✓ Shock test
✓ Vervangen van onderdelen
✓ Storing oplossen
✓ Software updates
✓ Schoonmaak
✓ Keuring rapportage
✓ Dataopslag (5 jaar)
✓ Advies voor onderhoud

AED onderhoudsplan – Gold

Het Gold onderhoudsplan is de beste keuze als het gaat om veiligheid en zekerheid. Dit plan bevat een jaarlijkse AED-check in het Medisol Service Center. Met het Gold onderhoudsplan ontvang je bovendien een leen-AED tijdens het onderhoud of storing, zodat je altijd beschikt over een AED op jouw locatie.

Jaarlijks AED-onderhoud

Voor het onderhouden van jouw AED zorgen we voor veilig transport van jouw locatie naar het Medisol Service Center. Daarbij zorgen we ook voor een leen-AED die opgestuurd wordt zodat jouw locatie ten alle tijden is uitgerust met een AED. Goed om te weten: de leen-AED is ook beschikbaar voor het geval jouw eigen AED onverhoopt defect raakt. De transportkosten van en naar het Medisol Service Center zijn altijd inbegrepen bij het onderhoudsplan. Bovendien kies en plan jij zelf de data voor het ophalen en onderhouden van je AED.

De uitvoerige AED-check bevat een functionele test en een shock test zodat we er zeker van zijn of het apparaat naar behoren functioneert. Wordt er een defect gevonden, dan wordt dit direct opgelost. Ook schoonmaak, dataopslag, software updates behoren tot het Gold onderhoudsplan. Indien nodig worden ook onderdelen vervangen, waarop je 10% korting ontvangt.

Doorlopende voordelen

Naast de jaarlijkse check profiteer je ook van toegang tot het Service Portal. In het Service Portal vind je een overzicht van de AED status en de status van het onderhoud. Dankzij toegang tot het Service Portal heb je de service rapportages altijd binnen handbereik. Beheer je meerdere AED’s? Dan zie je deze allemaal terug in één overzicht. De levensduur van de elektroden en batterij wordt in de gaten gehouden. Voor het verstrijken van de houdbaarheidsdata zullen we de elektroden en/of batterij vervangen – met gegarandeerd 10% korting op de onderdelen. Zo heb je er geen omkijken naar. Bovendien zorgt het Gold onderhoudsplan ervoor dat je een leen-AED kunt gebruiken in het geval dat je eigen AED defect is.

Specificaties
Product AED Onderhoud Gold
Art Gold_Contract
Gewicht 1.000000
Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.