AED Onderhoud Gold

 

Het AED-onderhoudsplan - Gold is de beste keuze als het gaat om veiligheid en zekerheid. Het ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center zorgt ervoor dat jouw AED altijd inzetbaar is. Met dit plan laat je de AED jaarlijks checken en onderhouden door onze professionals en profiteer je van doorlopende voordelen zoals een handig status overzicht in het Service Portal en een leen-AED voor het geval je AED niet meer functioneert.

De doorlopende service bevat:

  • AED-statusoverzicht in het service portal
  • 24/7 hulplijn
  • Leen-AED in geval van storing of defect
  • Gratis vervangende elektroden (en evt. batterij) na inzet
  • 10% korting op vervangingsonderdelen (niet voor dealers)
  • Leen-AED tijdens onderhoudsbeurt
  • Gratis diefstalverzekering

De professionele jaarlijkse AED-check bestaat uit:

✓ Visuele inspectie
✓ Functionele test
✓ Shock test
✓ Vervangen van onderdelen
✓ Storing oplossen
✓ Software updates
✓ Schoonmaak
✓ Keuring rapportage
✓ Dataopslag (5 jaar)
✓ Advies voor onderhoud

€173,31 €159,00
Product Informatie

AED onderhoudsplan – Gold

Het Gold onderhoudsplan is de beste keuze als het gaat om veiligheid en zekerheid. Dit plan bevat een jaarlijkse AED-check in het Medisol Service Center. Met het Gold onderhoudsplan ontvang je bovendien een leen-AED tijdens het onderhoud of storing, zodat je altijd beschikt over een AED op jouw locatie.

Jaarlijks AED-onderhoud

Voor het onderhouden van jouw AED zorgen we voor veilig transport van jouw locatie naar het Medisol Service Center. Daarbij zorgen we ook voor een leen-AED die opgestuurd wordt zodat jouw locatie te allen tijde is uitgerust met een AED. Goed om te weten: de leen-AED is ook beschikbaar voor het geval jouw eigen AED onverhoopt defect raakt. De transportkosten van en naar het Medisol Service Center zijn altijd inbegrepen bij dit onderhoudsplan. Bovendien kies en plan jij zelf de data voor het ophalen en onderhouden van je AED.

De uitvoerige AED-check bevat een functionele test en een shock test zodat we er zeker van zijn dat het apparaat naar behoren functioneert. Wordt er een defect gevonden, dan wordt dit direct opgelost. Ook schoonmaak, dataopslag en software updates behoren tot het Gold onderhoudsplan. Indien nodig worden ook onderdelen vervangen, waarop je 10% korting ontvangt.

Doorlopende voordelen

Naast de jaarlijkse check profiteer je ook van toegang tot het Service Portal. In het Service Portal vind je een overzicht van de AED status en de status van het onderhoud. Dankzij toegang tot het Service Portal heb je de service rapportages altijd binnen handbereik. Beheer je meerdere AED’s? Dan zie je deze allemaal terug in één overzicht. De levensduur van de elektroden en batterij wordt in de gaten gehouden. Voor het verstrijken van de houdbaarheidsdata zullen we de elektroden en/of batterij vervangen – met gegarandeerd 10% korting op de onderdelen (niet voor dealers). Zo heb je er geen omkijken naar. Bovendien zorgt het Gold onderhoudsplan ervoor dat je een leen-AED kunt gebruiken in het geval dat je eigen AED defect is.

Specificaties
Specificaties
Product AED Onderhoud Gold
Art Gold_Contract
Gewicht 1.000000