AED Onderhoud Silver

 

Verzeker jezelf van professioneel AED-onderhoud en een leen-AED als je AED onverhoopt niet werkt. Het ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center zorgt ervoor dat je AED altijd inzetbaar is. Het Silver AED-onderhoudsplan bestaat uit een doorlopende service, een jaarlijkse AED-check en je bent tegen diefstal verzekerd.

De doorlopende service bevat:

  • AED statusoverzicht in het service portal
  • 24/7 hulplijn
  • Leen-AED in geval van storing of defect
  • Gratis vervangende elektroden (en evt. batterij) na inzet
  • 10% korting op vervangingsonderdelen (niet voor dealers)
  • Gratis diefstalverzekering

De professionele jaarlijkse AED-check bestaat uit:

✓ Visuele inspectie
✓ Functionele test
✓ Shock test
✓ Vervangen van onderdelen
✓ Storing oplossen
✓ Software updates
✓ Schoonmaak
✓ Keuring rapportage
✓ Dataopslag (5 jaar)
✓ Advies voor onderhoud

€140,61 €129,00
Product Informatie

AED onderhoudsplan - Silver

Het AED-onderhoudsplan - Silver zorgt voor een jaarlijkse check van je AED. Het apparaat wordt door onze professionals onderhouden in het volledig ISO-13485 gecertificeerde Medisol Service Center. De transportkosten zijn inclusief: geen onverwachte kosten dus.

Jaarlijks AED-onderhoud

De belangrijkste onderdelen van het AED-onderhoud zijn de functionele test en de shock test. Deze checks zullen uitwijzen of er defecten zijn, en zo ja, dan kunnen deze direct worden verholpen. Ook software updates en dataopslag zijn inbegrepen. Dankzij toegang tot het Service Portal heb je de service rapportages altijd binnen handbereik.

Met snelle logistiek en efficiënt onderhoud zorgen we ervoor dat jouw AED zo spoedig mogelijk weer retour geleverd wordt. In het Service Portal kies en plan je zelf een onderhoudsdatum die jou goed uitkomt.

Wil je gebruik maken van een leen-AED tijdens het onderhoud, zodat er altijd een AED beschikbaar is op jouw locatie? Kies dan voor de optie AED-onderhoudsplan - Gold.

Doorlopende voordelen

Wij monitoren wanneer de elektroden en de batterij van je AED aan vervanging toe zijn. Komt de houdbaarheidsdatum dichterbij, dan vervangen we de onderdelen - met 10% korting (niet voor dealers). Zo heb je daar geen omkijken meer naar.

Is je AED ingezet? Dan ontvang je nieuwe elektroden en indien nodig een batterij. Geheel kosteloos.

Bovendien geeft het Silver onderhoudsplan je de zekerheid van een leen-AED voor het geval je AED onverhoopt defect is. Dit onderhoudsplan is een vriendelijk geprijsde oplossing om ervoor te zorgen dat jouw AED altijd inzetbaar is.

Specificaties
Specificaties
Product naam AED Onderhoud Silver
SKU Silver_Contract
Gewicht 1 kgs
IP score 21