Physio Control Lifepak 1000 AED met ECG

De Physio-Control Lifepak 1000 met ECG-weergave is de ultieme AED voor de gebruiker die kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stelt. Deze robuuste AED is een perfecte keuze voor de professional.

De Lifepak 1000 met ECG weergave wordt compleet met 3-lead ECG kabel geleverd. De zorgprofessional kan zelf het moment van schokken bepalen met de manuele bediening. Daarnaast is gebruik in AED modus mogelijk. Kinderreanimatie is mogelijk met optionele kinderelektroden.

€3.432,41 €3.149,00
Snel leverbaar, 1 tot 3 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Physio Control Lifepak 1000 AED met ECG

De Lifepak 1000 met ECG weergave is het neusje van de zalm van Physio Control. Deze AED heeft veel mogelijkheden, uitstekende specificaties en is eenvoudig in gebruik. Via duidelijk gesproken tekst en op het handige lcd-scherm worden aanwijzingen gegeven voor de reanimatie en het aanbrengen van de plakkers. Dit zorgt er voor dat de hulpverlener de juiste ondersteuning krijgt en met een gerust hart aan de slag kan gaan.

Deze AED is gemaakt om in alle omstandigheden gebruikt te worden. Hij heeft naast een hele goede stof- en waterbestendigheid ook een hele robuuste behuizing. Waterstralen, vallen van grote hoogte of stuiterend de trap af; de Lifepak 1000 blijft zonder problemen door functioneren.

Bij deze AED wordt een 3-lead ECG-kabel meegeleverd. Zo kan de hulpverlener op het lcd-scherm van de Lifepak 1000 live het hartritme van de patiënt zien. Ook ontstaat hierdoor voor de professional de mogelijkheid tot manual override (zelf kiezen wanneer en of er een schok gegeven moet worden).

In de doos:

  • Physio Control Lifepak 1000 AED
  • Batterij
  • Quick Combo elektroden (2x)
  • 3-Lead ECG-kabel
  • Lifepak 1000 draagtas
  • Nederlandse handleiding

 

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

 

Garantie:

 

Wat zegt onze productspecialist?

"De Lifepak 1000 AED met ECG-weergave raden we graag aan voor professionals die van zekerheid en kwaliteit houden en daarin durven te investeren. Physio Controlheeft met deze AED een kanjer ontwikkeld die goed gebruikt kan worden in een industriële omgeving en buitenshuis. Verder komen er praktisch geen storingen voor bij deze AED."
 

Pluspunten 

pluspunt Robuust
pluspunt Eenvoudig in gebruik
pluspunt Lcd-scherm


Aandachtspunten 
 

minpunt Prijs

 

Wenst u aanvullende informatie over deze AED? Neem dan contact met ons op.

Nuttige links:

 De Physio-Control Tough-test


Specificaties
Specificaties
Product naam Physio Control Lifepak 1000 AED met ECG
SKU 99425-000109
Fabrikant
Physio Control
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Extra functies > 200J schokvermogen, > 250 schokken op 1 batterij, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Lage asystolie-drempel, Pacemaker detectie, ECG-weergave, Handmatige opheffing, Trainer beschikbaar
Scherm Zwart-wit
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom, Tekst op een scherm, Video op een scherm
Gewicht 3 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding