DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat

De DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat is een compacte AED met tal van handige functies. Dankzij het kleine formaat van de AED kun je het apparaat eenvoudig in de bijgeleverde tas vervoeren. Deze AED is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers, waardoor hij in diverse situaties kan worden ingezet. Denk hierbij aan gebruik bij sportclubs, festivals, ambulancediensten en als onderdeel van de BHV-uitrusting.

Het LCD-scherm van de AED past zich automatisch aan aan de omgevingslichtomstandigheden. Het scherm geeft visuele instructies die de gebruiker begeleiden tijdens het reanimatieproces. Bovendien is de AED optioneel uitgerust met een ECG-weergave, waardoor deze ook zeer geschikt is voor professionele hulpverleners. De ECG-weergave biedt inzicht in het hartritme tijdens en na de reanimatie, wat waardevolle informatie kan verschaffen voor verdere medische interventies.
 

 • Fabrikant: Schiller  
 • Halfautomaat  

 

 

The DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat is ook beschikbaar in een volautomatische uitvoering.  

 

€2.342,41 €2.149,00
Snel leverbaar, 1 tot 2 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Aanbevolen combinaties
DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat

DefiSign Pocket Plus

€2.342,41 €2.149,00
€2.342,41 €2.149,00 €2.342,41
ECG-Weergave

ECG-Weergave

Special Price €109,00 €100,00 Reguliere prijs: €109,00
€109,00 €100,00 €109,00
€ 0 € 0 € 0 Je bepaart: € 0
Product Informatie

DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat  

Het compacte formaat van de DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat doet absoluut niets af aan de functionaliteit ervan. Deze AED is voorzien van de nieuwste technologie en kan door zowel onervaren als ervaren gebruikers worden bediend. Deze kleine AED met een gewicht van 870 gram heeft een zeer korte oplaadtijd, wat betekent dat de schok snel kan worden toegediend. Het LCD-kleurenscherm geeft instructies weer in de vorm van afbeeldingen, waardoor de gebruiker duidelijk wordt begeleid tijdens het reanimatieproces.

Voor wie is de DefiSign Pocket Plus geschikt? 

De onervaren gebruiker

Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht van deze AED, kun je hem eenvoudig in een rugzak meenemen naar verschillende outdoor-activiteiten waar geen AED in de buurt is, zoals wandelen, fietsen, zeilen, enzovoort. Voor onervaren gebruikers is het van groot belang dat het bedieningspaneel eenvoudig en overzichtelijk is, zodat het duidelijk is hoe de AED moet worden gebruikt. Dit wordt bereikt door de nummering van de aan-/uitknop, het LCD-scherm en de schokknop, waardoor de gebruiker precies weet welke stappen moeten worden gevolgd.

Bovendien zijn de elektroden voorgekoppeld, wat de gebruiksvriendelijkheid verder vergemakkelijkt. De AED beschikt ook over een kinderknop die na het indrukken de AED automatisch omschakelt naar de kindermodus. Met deze AED kan de hulpverlener zich compleet focussen op de reanimatie. Tijdens het reanimeren biedt de AED aanvullende ondersteuning in de vorm van:  

 • Audio ondersteuning (stapsgewijs) 
 • Visuele ondersteuning (a.d.h.v. afbeeldingen op het LCD-kleurenscherm) 
 • Metronoom, deze geeft het tempo van de borstcompressie aan

LCD-beeldscherm

Het LCD-beeldscherm (in kleur) van de AED is voorzien van heldere verlichting die zich automatisch aanpast aan de omgevingslicht-omstandigheden. Bevind je je bijvoorbeeld in een donkere omgeving, dan zal het licht automatisch helderder worden. Hierdoor blijven de visuele instructies te allen tijde goed zichtbaar. Bovendien worden op het grote kleurenscherm afbeeldingen getoond die de verschillende handelingen illustreren. Deze visuele ondersteuning maakt het nog eenvoudiger om de gesproken instructies te begrijpen en correct uit te voeren tijdens een noodsituatie. Dit draagt bij aan het vertrouwen van de gebruiker en verhoogt de effectiviteit van de AED in stressvolle situaties. 

De ervaren gebruiker

De unieke combinatie van het grote LCD-scherm (in kleur), het compacte formaat van de AED en de ECG optie maakt dat deze AED bijzonder geschikt is voor professioneel gebruik. Daarnaast is de AED ook perfect voor huisartsen en zorginstellingen waar vaak behoefte is aan een professionele AED met uitgebreidere functionaliteiten. Met zijn zeer korte oplaadtijd kan de schok al binnen 16 seconden worden toegediend. Daarnaast biedt de (optionele) ECG-weergave inzicht in het hartritme. Dit kan tijdens de inzet worden gemonitord en in een later stadium van de behandeling worden teruggekeken door middel van een opname. Het is mogelijk een oplaadbare batterij te gebruiken voor de AED.

ECG-weergave

De optionele ECG-weergave zorgt ervoor dat de AED perfect inzetbaar is in een professionelere setting. De weergave registreert interventiegegevens, waardoor artsen en hulpverleners een beter overzicht krijgen van de toestand van de patiënt. Dit omvat gegevens over de ECG-curve, impedantiecurve en gebeurtenissen. Met USB en Bluetooth functionaliteiten kunnen opgeslagen bestanden eenvoudig worden bekeken.

Kinderknop 

Geschikt voor patiënten van alle leeftijden. De AED heeft een kinderknop waarmee je de instellingen gemakkelijk kan omzetten naar de kindermodus. Er zijn hiervoor geen extra elektroden nodig en dat bespaart kosten.  

Zelftest

De AED voert regelmatig zelftests uit om ervoor te zorgen dat het apparaat correct functioneert. De status wordt aangegeven door een knipperende aan/uitknop. 

Batterijen 

Er zijn 2 batterijen inbegrepen in de bestelling van de DefiSign Pocket Plus AED. Daarnaast heeft de AED ook een interne batterij die na ca. 6 jaar moet worden vervangen. De houdbaarheid van de externe batterijen hangt af van de volgende situaties: 

 • In geval van wekelijkse zelftest ± 1 jaar en 6 maanden  
 • In geval van maandelijkse zelftest ± 2 jaar en 6 maanden   

Inbegrepen:

Eigenschappen 

 • IP 44 (stof en splashbestendig) 
 • Shock: tot 200 Joule (Multipulse Biowave Shock) 
 • Gegevensoverdracht: USB of Bluetooth 
 • Keurmerk: CE
 • Automatische zelftest 
 • Kleur LCD-beeldscherm (automatische lichtaanpassing) 
 • Metronoom (HLW) 

Afmetingen en gewicht  

Afmetingen: 150 x 143 x 46 mm 
Gewicht: 870 gr.  

Wat zegt onze productspecialist?
"Wanneer ik deze semiprofessionele AED met ECG functie vergelijk met andere merken in zijn klasse dan kan ik niet anders zeggen dat je hier echt waar voor je geld hebt! Door zijn super kleine formaat is hij ideaal voor hulpverleners die er veel mee onderweg zijn. Denk aan evenementenbeveiligers, rescue teams, politie en huisartsen. Door de kinderknop kunnen de aangesloten elektroden voor zowel kinderen als volwassenen gebruikt worden. Een minpunt voor professioneel gebruik zou kunnen zijn dat hij standaard geen manual override functie heeft. Dit kan tegen een flinke meerprijs overigens nog wel aan de software toegevoegd worden."


Specificaties
Specificaties
Product naam DefiSign Pocket Plus AED Halfautomaat
SKU DS-70s
Fabrikant
Schiller
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Product afmetingen 150 x 143 x 46 mm
Extra functies > 200J schokvermogen, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Draagtas, ECG-weergave
Scherm Multi-color
Kwaliteitslabel CE
IP score 44
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 2 jaar
Levensduur elektroden ca. 2,5 jaar
Reanimatie feedback Metronoom
Gewicht 0.9 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding