Primedic HeartSave PAD

De Primedic HeartSave PAD heeft prima specificaties en is voorzien van een handige kinderknop, waarmee de AED eenvoudig overschakelt naar kindermodus. Dit instapmodel van Primedic is makkelijk in gebruik. Duitse kwaliteit van Metrax. Goede waterdichtheid en stofbestendigheid.

€1.306,91 €1.199,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Primedic HeartSave PAD

De Primedic HeartSave PAD is een robuuste AED van Duitse makelij. Hij is eenvoudig in gebruik. Aan de voorzijde van de defibrillator is alles overzichtelijk te vinden. Een grote schokknop geeft aan waar er gedrukt moet worden, indien er een schok gegeven moet worden. Verder is deze AED voorzien van een metronoom en ledverlichting onder de afbeelding aan de voorzijde om te laten horen en zien wat er moet gebeuren.

De Primedic HeartSave Pad lijkt veel op de HeartSave AED, maar is wel wat voordeliger. Dat komt omdat er een paar noemenswaardige verschillen zitten tussen deze twee AED's. Zo verschilt de levensduur van de batterij. De batterij van de PAD een kortere levensduur: 3 jaar tegenover de 6 jaar die aangegeven wordt voor de batterij van de HeartSave AED. De HeartSave AED beschikt verder over de mogelijkheid om tijdens een inzet van taal te wisselen. De PAD heeft deze functie niet.

Alle Primedic AED's zijn voorzien van een handige functie die het gebruik van kinderelektroden overbodig maakt. Aan de voorzijde van de AED zit namelijk een knop waarmee de AED in een kindermodus gezet kan worden. Het gevolg is dat wanneer een schok aanbevolen wordt, het apparaat de kracht van de schok aanpast. Dit voorkomt dat een kind (<25kg) de energiestoot krijgt, die eigenlijk voor een volwassene bedoeld is.

In de doos:

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

Wat zegt onze productspecialist?

"Deze AED is robuust en zeer gebruiksvriendelijk. Duitse grundigkeit! Toch wordt hij niet veel gekocht. Doordat er voordeligere alternatieven op de markt zijn die betere specificaties en mogelijkheden hebben, is deze Primedic HeartSave PAD geen populaire AED geworden op de Nederlandse markt. De enkele voordelen van deze AED, zoals de standaarduitrusting van een CompactFlash geheugenkaart voor het registreren van inzetgegevens of de kindermodus, wegen niet op tegen de nadelen als hoge standbykosten en gemiddelde aanschafprijs."
 

Pluspunten 

pluspunt 1 Inclusief Safecard (geheugenkaart)
pluspunt 2 Water- en stofdicht
pluspunt 3 Kinderknop

Aandachtspunten  

minpunt 1 Hoge standbykosten
minpunt 2 3-jaars batterij
 
 
Wenst u aanvullende informatie over deze AED? Neem dan contact met ons op.
 
Specificaties
Specificaties
Product naam Primedic HeartSave PAD
SKU 97443
Fabrikant
Primedic
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Neemt geluid op tijdens gebruik, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, TüV
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 3 jaar
Levensduur elektroden ca. 3 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 2.3 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding