AEDwinkel.nl | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 Jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Physio Control Lifepak CR2 USB Halfautomaat AED NL

Art
99512-001273
€2.937,55 €2.695,00

De Physio Control Lifepak CR2 - USB bevat zeer duidelijke instructies. Dat maakt hem uiterst gebruiksvriendelijk voor zowel getrainde als ongetrainde gebruikers. Daarnaast heeft de Lifepak CR2 - USB een hoge IP-waarde en is daarom geschikt voor plaatsing in vrijwel iedere omgeving.

Physio Control Lifepak CR2 - USB AED

De Lifepak CR2 AED van Physio Control heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het eenvoudige design en de duidelijke instructies zorgen ervoor dat de defibrillator eenvoudig te bedienen is door iedere hulpverlener. Daarnaast bevat de Stryker/Physio Control CR2 innovatieve hulpmiddelen om het reanimeren zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Stryker/Physio Control heeft met deze USB-versie van de Lifepak CR2 het “kleine broertje” van de CR2-WiFi geïntroduceerd. De CR2-USB focust zich op wat écht belangrijk is: levens redden. Ondanks dat de defibrillator niet in constante verbinding staat met WiFi is de AED alsnog moeiteloos uit te lezen via de USB-connectie. Dit maakt deze AED financieel zeer aantrekkelijk.

Assistentie bij Reanimatie

Door gebruik te maken van de innovatieve functies als; cprCoach en ClearVoice, is de Stryker/Physio Control Lifepak CR2 uw perfecte hulp tijdens het reanimeren. De cprCoach vertelt de hulpverlener exact wat er gedaan moet worden voor- én tijdens de reanimatie. De ClearVoice technologie past automatisch het volume aan waardoor de AED zelfs in een lawaaierige omgeving perfect verstaanbaar is.

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Naast de verbale assistentie beschikt de AED ook over QUIK-Step elektroden. Dit zijn snel en gemakkelijk te gebruiken elektroden waardoor veel kostbare tijd wordt bespaard. Verder komt de Lifepak CR2 met een speciale kinderknop die de sterkte van de schok automatisch aanpast aan het kleinere lichaam van een kind of baby.

Gemakkelijke data uitwisseling

De Lifepak CR2 - USB maakt het inzien van de verzamelde gegevens van de defibrillator een simpele opgave door middel van een USB-connectie. Deze kan moeiteloos aan de computer/laptop worden aangesloten met de bijgeleverde USB-kabel. Het is belangrijk deze data gemakkelijk te kunnen opslaan, want na een inzet van de AED komt het vaak voor dat hulpdiensten vragen naar deze data.

Sterk en Compact design

Deze defibrillator kan vrijwel overal perfect geplaatst worden. Met een IP-waarde van 55 is deze AED zeer goed bestand tegen stof en water. Verder weegt de defibrillator slechts 2kg en is dus gemakkelijk te verplaatsen. Door de witte kleur is de AED zeer duidelijk zichtbaar in vrijwel iedere omgeving.

Wat wordt er allemaal meegeleverd?

 •  Physio Control Lifepak CR2 - USB AED
 •  Batterij
 •  QUIK-STEP elektroden
 •  USB-Kabel
 •  Handleiding

Specificaties van de Lifepak CR2-USB

 •  Hoogte: 9.7cm
 •  Breedte: 22.6cm
 •  Diepte: 27.4cm
 •  Gewicht: 2kg
 •  IP55
 •  Keurmerken: CE, FDA
 •  Houdbaarheid batterij: 4jaar
 •  Houdbaarheid elektroden: 4jaar

Garantie

Specificaties
Product Physio Control Lifepak CR2 USB Halfautomaat AED NL
Art 99512-001273
Fabrikant Physio Control
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 8 Jaar
Extra functies > 200J schokvermogen, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 4 jaar
Levensduur elektroden ca. 4 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 2.000000

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen

 

Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.