Physio Control Lifepak CR2 AED

De Physio Control  Lifepak CR2 is een gebruiksvriendelijke AED die uitgerust is met de nieuwste technologie. Zo is de CR2 de enige AED die borstcompressies toestaat tijdens ECG-ritmeanalyse zodat er niet gepauzeerd hoeft te worden tijdens de reanimatie.

Door de eenvoudig te volgen instructies en duidelijke afbeeldingen is deze AED gemakkelijk te bedienen door getrainde en ongetrainde gebruikers.

De Lifepak CR2 is beschikbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit de volgende opties:

 • Halfautomaat of volautomaat
 • Taal: "Nederlands" of "Nederlands-Engels"
 • Wi-Fi of 3G (met een 8 jaars abonnement)
€2.178,91 €1.999,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Physio Control  Lifepak CR2 AED

De Physio Control  Lifepak CR2 is innovatief op vele fronten. Door het simpele 2 stappenplan is deze AED eenvoudig in gebruik. De nieuwe LIFELINKcentral software zorgt er bovendien voor dat het toestel altijd inzetbaar is. Dit programma controleert namelijk continue de status van de AED. Verder heeft het apparaat een modern design en een opvallende witte kleur.

Door iedereen te bedienen

Het toestel start na het openen van de klep. De cijfers 1 - 2 laten in een oogopslag zien welke handelingen er uitgevoerd moeten worden. Hierdoor is het ook voor ongetrainde hulpverleners duidelijk waar te beginnen. De QUIK-STEP elektroden worden zichtbaar nadat de folie (nr. 2) verwijderd is. Op de elektroden wordt met afbeeldingen aangegeven waar deze op het slachtoffer geplakt dienen te worden. Na het vastplakken kan er direct begonnen worden met het geven van hartmassages.

Ondersteuning tijdens reanimatie

Ondertussen wordt de hulpverlener gesteund door gesproken instructies en een metronoom. Een metronoom geeft de juiste snelheid van de borstcompressies aan. Is er veel lawaai in de omgeving? Dan zorgt de Clearvoice-technologie ervoor dat het volume van de instructies automatisch aangepast wordt.

Betreft het slachtoffer een kind? Dan kan er met een druk op de speciale kinderknop geschakeld worden naar de kindermodus. In deze kindermodus geeft de defibrillator een lagere schokafgifte af. De hoeveelheid joules wordt aangepast aan het kleinere lichaam.

Physio Control zet in op innovatie

De CR2 maakt gebruik van de innovatieve “cprINSIGHT analysis technology”. Deze technologie maakt het mogelijk dat wanneer de AED het hartritme analyseert, er gewoon borstcompressies toegediend kunnen blijven worden. Pauzeren is dus niet meer nodig. De bloedcirculatie blijft hierdoor constant gestimuleerd en dat vergroot de overlevingskansen van het slachtoffer. 

Volgens de ERC-richtlijnen kan de overlevingskans tot wel 70% worden verbeterd wanneer reanimatie toegediend wordt met minimale pauzes.

Overal te plaatsen

Deze defibrillator kan geleverd worden met twee vooraf ingestelde talen. Tijdens een reanimatie kan er op ieder moment geschakeld worden tussen deze talen. De Lifepak CR2 is daarom perfect geschikt voor plaatsing in een internationale omgeving. Daarnaast kan dit apparaat tegen een stootje. De AED scoort, met een IP-waarde van 55, hoog op stof- en waterdichtheid. Dit maakt het toestel bijvoorbeeld geschikt voor plaatsing in een daarvoor bestemde buitenkast of in een fabriekshal.

WI-FI of 3G?

De status van de Physio Control  Lifepak CR2 wordt continue in de gaten gehouden door het zogeheten “LIFELINKcentral AED Program Manager”. Batterij leeg? Of hangt de AED niet op zijn vertrouwde plek? Dan ontvangt u, als uw CR2 verbonden is met een mobiel (3G)- of WI-FI netwerk, een melding. Hierdoor kan er meteen gereageerd worden op onvoorziene situaties, waardoor de AED altijd klaar is voor gebruik.

De ingebouwde WI-FI of 3G functie zorgt er daarnaast voor dat professionele hulpverleners, die aangesloten zijn op het LIFENET systeem van Stryker/Physio Control , op de hoogte worden gebracht van de toestand van het slachtoffer. De AED zendt tijdens een noodgeval bijvoorbeeld ECG-gegevens aan dit systeem door. Ook naderhand kan benodigde informatie eenvoudig naar aangesloten hulpdiensten doorgestuurd worden.

Kortom, bent u op zoek naar een innovatieve AED, die door iedereen bediend kan worden? Dan is de Physio Control Lifepak CR2 een goede oplossing. 

Specificaties van de Lifepak CR2

 • Hoogte: 9,7 cm
 • Breedte: 22,6 cm
 • Diepte 27,4 cm
 • Gewicht: 2 kg
 • IP55
 • Keurmerken: FDA, CE
 • Houdbaarheid batterij: 4 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: circa 4 jaar

Garantie:


Specificaties
Specificaties
Product naam Physio Control Lifepak CR2 AED
SKU 99512-000153
Fabrikant
Physio Control
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Product afmetingen HxWxD
Extra functies > 200J schokvermogen, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Lage asystolie-drempel, Pacemaker detectie, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen, WiFi/G3 monitoring, Trainer beschikbaar, Taal selectie
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 4 jaar
Levensduur elektroden ca. 4 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 2 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding