Physio Control Lifepak 1000 AED

De Stryker/Physio Control Lifepak 1000 is de ultieme AED voor de gebruiker die kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stelt. Uiterst robuust en geschikt voor alle soorten gebruikers; van ongetraind tot zorgprofessional.

De Lifepak 1000 kan een stootje hebben. Deze robuuste AED geeft een krachtige schok wanneer het slachtoffer dat nodig heeft. Extra aanwijzingen op het duidelijke scherm. Kinderreanimatie is mogelijk met de optionele kinderelektroden. 

€2.832,91 €2.599,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Physio Control Lifepak 1000 AED

De Physio Control Lifepak 1000 AED is het neusje van de zalm van Physio Control. Deze AED heeft veel mogelijkheden, uitstekende specificaties en is eenvoudig in gebruik. Via duidelijk gesproken tekst en op het handige lcd-scherm worden aanwijzingen gegeven voor de reanimatie en het aanbrengen van de plakkers. Dit zorgt er voor dat de hulpverlener de juiste ondersteuning krijgt en met een gerust hart aan de slag kan gaan.

Deze AED is gemaakt om in alle omstandigheden gebruikt te worden. Hij heeft naast een hele goede stof- en waterbestendigheid ook een hele robuuste behuizing. Waterstralen, vallen van grote hoogte of stuiterend de trap af; de Lifepak 1000 blijft zonder problemen door functioneren.

Er zijn twee versies beschikbaar van deze defibrillator: de standaard Lifepak 1000 AED en de Lifepak 1000 met ECG-weergave en manual override (zelf kiezen wanneer en of er een schok gegeven moet worden). 

In de doos:

  • Physio Control Lifepak 1000 AED
  • Batterij
  • Quick Combo elektroden (2x)
  • Lifepak 1000 draagtas
  • Nederlandse handleiding

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

Wat zegt onze productspecialist?

"De Lifepak 1000 AED raden we graag aan voor mensen die van zekerheid en kwaliteit houden en daarin durven te investeren. Physio-Control heeft met deze AED een kanjer ontwikkeld die goed gebruikt kan worden in een industriële omgeving en buitenshuis. Verder komen er praktisch geen storingen voor bij deze AED. De aanschafprijs is bij de standaardversie aan de hoge kant, omdat er ondertussen voordeligere alternatieven op de markt zijn met vergelijkbare specificaties. Het is alleen de vraag of deze AED's ook de Physio-Control Tough-test kunnen doorstaan."
 
 

Pluspunten 

pluspunt 1 Robuust
pluspunt 2 Eenvoudig in gebruik
pluspunt 3 Lcd-scherm

Aandachtspunten  

minpunt 1 Prijs
 
 
Wenst u aanvullende informatie over deze AED? Neem dan contact met ons op.
 

Nuttige links:

 De Physio-Control Tough-test


Specificaties
Specificaties
Product naam Physio Control Lifepak 1000 AED
SKU 99425-000102
Fabrikant
Physio Control
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Extra functies > 200J schokvermogen, > 250 schokken op 1 batterij, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Lage asystolie-drempel, Pacemaker detectie
Scherm Zwart-wit
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom, Tekst op een scherm, Video op een scherm
Gewicht 5 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding