Primedic HeartSave AED

De Primedic HeartSave AED gaat vanzelf aan bij het openen van de klep. Deze halfautomatische AED biedt de keuze tussen volwassenen- en kinderreanimatie met de druk op een knop. Geen elektroden wissel nodig en dat spaart kostbare tijd.  De Heartsave AED is uiterst handig in een meertalige omgeving. Kies uit 4 talen. Standaard configuratie: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

€1.688,41 €1.549,00
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Primedic HeartSave AED

De Primedic HeartSave AED is geavanceerder dan zijn voordeligere broertje, de Primedic HeartSave PAD. De HeartSave AED beschikt namelijk over de mogelijkheid om tijdens een inzet van taal te wisselen. Maar liefst 4 verschillende talen kunnen ingesteld worden. De PAD heeft deze functie niet. Verder heeft de batterij van de AED een langere levensduur: 6 jaar tegenover de 3 jaar.

Alle Primedic AED's hebben een goede stof- en waterdichtheid en zijn voorzien van een handige funtie die het gebruik van kinderelektroden overbodig maakt. Aan de voorzijde van de AED zit namelijk een knop waarmee de AED in een kindermodus gezet kan worden. Het gevolg is dat wanneer een schok aanbevolen wordt, het apparaat de kracht van de schok aanpast. Dit voorkomt dat een kind (<25kg) de energiestoot krijgt, die eigenlijk voor een volwassene bedoeld is.

De HeartSave AED is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens (ECG) en omgevingsgeluid. De software voor het uitlezen van deze gegevens op de computer wordt meegeleverd.

In de doos:

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

Na 6 jaar dient de interne batterij van de AED door de fabrikant te worden vervangen. De vervangingskosten zijn voor eigen rekening, ook als je bij ons een service contract hebt afgesloten. De garantie van deze AED wordt door ons verlengd tot 10 jaar, mits de interne batterij tijdig door de fabrikant wordt vervangen. 

Wat zegt onze productspecialist?

"De Primedic HeartSave AED is een defibrillator die niet veel verkocht wordt in Nederland. De aanschafprijs is in vergelijking met andere, overeenkomende AED's hoog. De laatste jaren is de AED nog wel doorontwikkeld. Zo is de AED sneller geworden, is de taalkeuze uitgebreid van 3 naar 4 talen en heeft de komst van de kinderknop de AED een extra functie gegeven. Het jarenlang grote voordeel van de meertaligheid is ondertussen achterhaald door de komst van goedkopere alternatieven."
 
 

Pluspunten 

pluspunt 1 Meertalig (4 talen!)
pluspunt 2 Water- en stofdicht
pluspunt 3 Kinderknop


Aandachtspunten 
 

minpunt 1 Aanschafprijs
minpunt 2 Zonder tas geleverd
 
 
Wenst u aanvullende informatie over deze AED? Neem dan contact met ons op.

Specificaties
Specificaties
Product naam Primedic HeartSave AED
SKU 97370
Fabrikant
Primedic
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Neemt geluid op tijdens gebruik, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, TüV
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 6 jaar
Levensduur elektroden ca. 3 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 1 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding