Mindray BeneHeart C1A AED Halfautomaat

 

De Mindray BeneHeart C1A is betrouwbaar, eenvoudig en perfect voor uiteenlopende uitdagingen in veeleisende omgevingen. De BeneHeart C1A AED is geschikt voor zowel de ervaren als de onervaren hulpverlener, dankzij de slimme ResQNavi technologie past het apparaat zich aan aan de gebruiker. 

 

Pluspunten van de Mindray BeneHeart C1A (halfautomaat): 

 • Standaard tweetalig, Nederlands & Engels
 • Hoge stof- en waterbestendigheid (IP 55)
 • Duurzaam en laag in onderhoud
 • Met kindermodus, geen aparte kinderelektroden nodig

Klik hier voor de Mindray BeneHeart C1A volautomaat 

€1.034,41 €949,00
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Mindray BeneHeart C1A 

De Beneheart C1 is de ideale Mindray AED voor de onervaren en/of zenuwachtige hulpverlener. Dankzij de slimme ResQNavi technologie herkent de AED dat de hulpverlener het moeilijk vindt en er te lang over doet om de elektroden te plaatsen op de patiënt. De gedetailleerde begeleiding met stemopdrachten zal worden uitgebreid, dit in overeenstemming met de nieuwste AHA-/ERC-richtlijnen. Daarbij is de AED direct klaar voor gebruik, dankzij de ‘pre-connected’ AED elektroden.

Betrouwbare en duurzame kwaliteit

De BeneHeart C1A heeft een reeks strenge tests doorstaan. De betrouwbare kwaliteit maakt de AED uitermate geschikt voor uiteenlopende uitdagingen in veeleisende omgevingen. De BeneHeart C1A wordt gekenmerkt door:

Duurzaam en laag in onderhoud

De BeneHeart C1A is uitgerust met hoogwaardige verbruiksartikelen. De duurzame batterij heeft een levensduur van 4½ à 5 jaar, de pads gaan ruim 4 jaar mee, met als gevolg dat de totale onderhoudskosten laag zullen zijn. 

Robuust en valbestendig 

De valbestendigheidstest tot 1,5-meter op 6 oppervlakken maakt de AED robuust en valbestendig.

Meertalig dankzij de ‘taalwisseltoets’ 

Deze defibrillator is voorzien van een taalwisseltoets. Hiermee schakelt u gemakkelijk met een druk op de knop over naar een andere taal. Daarbij wordt de Mindray BeneHeart C1A standaard geleverd met de talen Nederlands & Engels. 

Klaar voor gebruik 

Door de uitgebreide zelftests die de Mindray BeneHeart C1A iedere dag uitvoert, is het apparaat direct klaar voor gebruik. De BeneHeart C1A geeft door middel van een helder, groen knipperende indicator aan dat het apparaat klaar is voor gebruik. De status-indicator is zeer goed zichtbaar, en bevindt zich in het midden van het handvat van de AED. Daarbij beschikt de Mindray BeneHeart C1A over ‘pre-connected’ elektroden - de elektroden zijn aangesloten en dus ook direct klaar voor gebruik. 

Kindmodus 

Naast de pre-connected elektroden beschikt de AED ook over een ‘kindmodus’. Dit betekent dat de Mindray BeneHeart C1A AED zowel voor volwassen als voor kinderen kan worden gebruikt. Hiervoor zijn géén aparte kinderelektroden nodig.  

Wat wordt er met uw bestelling meegeleverd? 

 • Bijpassende batterij
 • Bijpassende elektroden
 • Quick reference card
 • Handleiding

Wat krijgt u er van ons gratis bij?

 • AED rescuekit 
 • AED sticker 
 • AED onderhoudsinformatie 
 • Verzending

Specificaties van Mindray BeneHeart C1A:

 • Diepte: 28,6 cm
 • Breedte: 21,0 cm
 • Hoogte: 7,8 cm 
 • Gewicht: 2 kg, inclusief één batterij
 • IP 55

Wat zegt onze productspecialist?
"Deze meertalige AED is ontwikkeld door een van 's werelds grootste producenten van medische apparatuur. Door zijn uitgebreide functionaliteiten ten overstaan van de lage aanschafprijs maakt het een zeer toegankelijke AED. Langdurige bestendigheid tegen extreme temperaturen en een valbestendigheid van 1,5 meter op 6 kanten maken de Mindray C1A een robuuste AED, dit zal vast de reden zijn waarom de fabrikant de AED standaard zonder draagtas levert. Fijn is ook dat er door aanwezigheid van een kinderknop geen aparte elektroden nodig zijn voor kinderreanimatie."

Garantie:


Specificaties
Specificaties
Product naam Mindray BeneHeart C1A AED Halfautomaat
SKU 0654B-XA00001 NL-EN
Fabrikant
Mindray
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 Jaar
Extra functies > 200J schokvermogen, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen, Trainer beschikbaar, Taal selectie
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 4 jaar
Levensduur elektroden ca. 4 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 2 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij jou past.

Bekijk onderhoudsplannen en prijzen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding