DefiSign Kiss of Life Sleutelhanger

De Kiss of Life sleutelhanger is hét beademingsmasker dat je altijd bij je hebt. Handig voor aan je sleutelbos of in je tas. Eenvoudig beademingsmasker met eenrichtingsventiel en elastiekjes voor achter de oren.

Minimale bestelhoeveelheid: 5 stuks
Getoonde prijs is per stuk

€2,65 €2,19
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Kiss of Life sleutelhanger met beademingsmasker

Ben je op zoek naar een beademingsmasker als sleutelhanger om altijd bij je te dragen? De Kiss of Life sleutelhanger bevat een beademingsmasker voor mond-op-mond beademing. De Kiss of Life is een soort doekje dat direct mondcontact tussen de hulpverlener en de patiënt voorkomt. Zo kom je niet in contact met speeksel, braaksel of bloed van het slachtoffer en dat verkleint de kans op eventuele besmettingen. De Kiss of Life verlaagt de drempel om mond-op-mond beademing toe te passen. Met de Kiss of Life sleutelhanger ben je beter voorbereid op een reanimatie. Ideaal voor aan je sleutelbos of in je tas.

Eigenschappen

✔ Kiss of Life sleutelhanger voor onderweg
✔ Transparant beademingsdoekje
✔ Eenrichtingsventiel
✔ Elastiekjes voor achter de oren
✔ Voorkom direct mond-op-mond of mond-op-neus contact
✔ Voor eenmalig gebruik

Wil je de Kiss of Life beademingsmasker sleutelhanger kopen? Bestel hier de Kiss of Life sleutelhanger van het merk DefiSign in groene uitvoering. De minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks en de getoonde prijs is per stuk.


Specificaties
Specificaties
Product naam DefiSign Kiss of Life Sleutelhanger
SKU DS-kissoflife
Fabrikant
DefiSign
Suitable for Patient type Infant, Child, Adult
Gewicht 1 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding